Hogyan kell telepatikusan beszélgetni idegen lényekkel? Hol kell elindulnom?
előző vagyok ,én is nagyon meg szeretném tanulni ,de a túlzott racionalitásommal és a meditáláshoz való hozzáállásommal(napi 1x) nagyon nyögvenyelősen fejlődök
elvégeztem az ak tanfolyamot ,javaslom te is tedd azt!
Nekem meg azt írjátok már meg hogy az emberi agy mégis melyik része teszi lehetővé a telepatikus kommunikációt... Vagyis szerintetek, mer a tudomány még nem talált ilyet... Ne nézzetek ennyi baromságot...
404 pedig akkor is hazudik, ha éppen kérdez... Nem kéne hitelt adni a válaszainak... hatalmas kamugép...
Józan ésszel megvizsgálva a válaszait: eléggé primitív az a magyarázata, hogy csak ő tud róla...
Ja kérdező... a Google nem adatbázis, hanem kereső...
a Google nem adatbázis, hanem kereső...ű
Igen sztm is nem adatbázis csak kereső vagyis nem jelent semmit. Ami a googléba van azt valaki egyszer kitalálta másképp nem lenne ott. Én készíthetek 1 honlapot a kriariaxokról ami előjönne a googléba és akkor fenn lenne a keresőkbe a kriariax. De attól hogy ott lesz a googléba a kriariaxos honlap még nem biztos hogy léteznek kriariaxok. Ezért a keresők nem jelentenek semmit. De inkább a kérdésre válaszoljatok hogy hogy lehet telepatikusan beszélgetni földönkívüliekkel?
Ezt már nagyon sokan kérdezték tőlem. Holnap csinálok egy dokumentumfilmet hogy hogyan kell meditálni, és telepatikusan beszélgetni az idgenekkel. A filmet feltöltöm valahova és ha valaki kérdezi mit hogy kell csinálni, csak beillesztem ide a linkjét és meg is van a válasz.
Holnap szakítok időt a filmre. Én még úgy sem csináltam dokumentumfilmet épp itt az ideje.
Holnap este megnézheted Te is hogy hogyan kell telepatikusan beszélgetni, meditálni, csinálok egy olyan filmet amiben kimegyünk az űrbe, elhadjuk a Földet és elmegyünk látogatóba idegen civilizációkhoz. OK? :)
404, ez nagyon jó ötlet!
Én és a barátaim nevében is köszönjük hogy készítesz egy ilyen filmet.
Köszönjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!