Mit gondoltok erről az ufo jelenésről? Annyi a lényege, hogy ez egy interjú egy csávóval. A videónak semmi köze az ufós témához.
http://www.youtube.com/watch?v=xeA_jWl59ug
A hajó a 26. másodperc környékén tünik fel.
Oks igy már értem kinek írtad kedves 68%-os!
amugy meg azért lehet kamu,mert egyre jobban közeledünk 2012-hőz,és valakinek az a legnagyobb szórakozása hogy kamu felvételekkel hülyitik népet!
Bár én lennék legboldoggabb ember földön ha igaz lenne ez a felvétel!
De sajnos ez nemhiszem hogy az!
Hát persze 1 hd High digital. És ez a kamera nem az volt. Nézd meg jobban a videót és ne a maszatot figyeld a sarokban. ami bármi lehet. Jah és kül egy hd's kamera is ugyanugy csinálhat hibát a felvételben. Ezt csak ugy hozzá tenném. Elektro technikus vok ugy h van egy pöttynyi fogalmam. JAh és még anyit az UFOs baromsághoz ha már anyira inteligensek miért hang frekvencián próbálnak üzenni nekünk? miért nem fényel?
Aki most bele akar kötni abba h fényt írtam.. az inkább halgasson mert annak tényleg fogalma sincs a technikáról. mert igen Fényel lehet jelet továbbitani még hangot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!