Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ufó Jeruzsálem felett?

Ufó Jeruzsálem felett?

Figyelt kérdés

[link]

Vélemények?

2011. febr. 5. 19:37
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Én kifejteném, hogy miért is nem UFO.

Azért mert ez egy fake, és komolyan mondom nem hiszem el, hogy ennyi hiszékeny ember létezik még a világon!

Mikor jöttök már rá, hogy semmiféle földönkívüli lény nem fog minket meglátogatni.

2011. febr. 6. 12:50
 22/31 anonim ***** válasza:

"...komolyan mondom nem hiszem el, hogy ennyi hiszékeny ember létezik még a világon!

Mikor jöttök már rá, hogy semmiféle földönkívüli lény nem fog minket meglátogatni."

Szóval az emberek hiszékenyek, de te már a jövőbe is látsz.

Értem.

2011. febr. 6. 13:20
 23/31 anonim ***** válasza:

Isten ments, nem vagyok jós. Viszont érdekeltek az UFOk, aztán 8 éves lettem.... sokat olvasok, szeretem az univerzummal kapcsolatos dokumentumfilmeket és ha kicsit is logikusan gondolkodik az ember, rájön, hogy nem valószínű, hogy ide fog jönni bárki is. Ha csak nem 1 millió év múlva, de biztos nem 2012. decemberében. :)

Könnyen mondják, hogy hát végtelen a világűr, miért ne lehetnének mások is benne, csak ez így éppen nem elég. Egyesek szerintem még azt sem tudják, hogy a mi világunk, hogy jött létre, de könnyen mondják, hogy biztos vannak mások is.

2011. febr. 6. 14:06
 24/31 anonim ***** válasza:
szerintem igazi,vagyis remélem hogy igazi...jó lenne már felvenni velük kapcsolatot..
2011. febr. 6. 17:42
 25/31 anonim ***** válasza:

"ha kicsit is logikusan gondolkodik az ember, rájön, hogy nem valószínű, hogy ide fog jönni bárki is. Ha csak nem 1 millió év múlva, de biztos nem 2012. decemberében. :) "

Nos, az előző kommentben a jövőről általánosan beszéltél. 2012-ről szó se volt. Így pedig nem jelenthetsz ki olyat, hogy soha nem fog idejönni senki.

2011. febr. 6. 21:22
 26/31 anonim ***** válasza:
Kijelenthetek, mert nekem az a véleményem. Téged akartalak nyugtatni. :) Nem igaz, hogy nem érted, hogy gondolom... szerintem te csak kötekedni akarsz.
2011. febr. 6. 22:19
 27/31 anonim ***** válasza:
Ahogy láttam a videot, vmi ház szerűségre szállt le. Ott h-h nem vették észre, hogy leszállt vmi? Meg közbe ahogy a faszikám videozza röhögnek. Ha igaz lenne amit látok, akkor nem röhögnék, hanem futva menekülnék. Igaz ez elvileg Jeruzsálemben készült, szal lehet másként reagálnak ilyen helyzetekben...
2011. febr. 7. 14:12
 28/31 anonim ***** válasza:
99%, hogy UFO.
2011. febr. 7. 17:35
 29/31 anonim ***** válasza:

"Ahogy láttam a videot, vmi ház szerűségre szállt le. Ott h-h nem vették észre, hogy leszállt vmi?"

Itt egy kép. Légyszíves rajzold be nekem a házat, amire leszállt, mert én nem látom.

[link]

2011. febr. 7. 18:18
 30/31 anonim ***** válasza:

Könymoly nem olvasom annyira a gyik.hu oldalt, csak néha...

De már voltam fent, 404 írt, hogy a vidit majd átlinkeli... :D alig várom-már...

2011. febr. 8. 06:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!