Én kifejteném, hogy miért is nem UFO.
Azért mert ez egy fake, és komolyan mondom nem hiszem el, hogy ennyi hiszékeny ember létezik még a világon!
Mikor jöttök már rá, hogy semmiféle földönkívüli lény nem fog minket meglátogatni.
"...komolyan mondom nem hiszem el, hogy ennyi hiszékeny ember létezik még a világon!
Mikor jöttök már rá, hogy semmiféle földönkívüli lény nem fog minket meglátogatni."
Szóval az emberek hiszékenyek, de te már a jövőbe is látsz.
Értem.
Isten ments, nem vagyok jós. Viszont érdekeltek az UFOk, aztán 8 éves lettem.... sokat olvasok, szeretem az univerzummal kapcsolatos dokumentumfilmeket és ha kicsit is logikusan gondolkodik az ember, rájön, hogy nem valószínű, hogy ide fog jönni bárki is. Ha csak nem 1 millió év múlva, de biztos nem 2012. decemberében. :)
Könnyen mondják, hogy hát végtelen a világűr, miért ne lehetnének mások is benne, csak ez így éppen nem elég. Egyesek szerintem még azt sem tudják, hogy a mi világunk, hogy jött létre, de könnyen mondják, hogy biztos vannak mások is.
"ha kicsit is logikusan gondolkodik az ember, rájön, hogy nem valószínű, hogy ide fog jönni bárki is. Ha csak nem 1 millió év múlva, de biztos nem 2012. decemberében. :) "
Nos, az előző kommentben a jövőről általánosan beszéltél. 2012-ről szó se volt. Így pedig nem jelenthetsz ki olyat, hogy soha nem fog idejönni senki.
"Ahogy láttam a videot, vmi ház szerűségre szállt le. Ott h-h nem vették észre, hogy leszállt vmi?"
Itt egy kép. Légyszíves rajzold be nekem a házat, amire leszállt, mert én nem látom.
Könymoly nem olvasom annyira a gyik.hu oldalt, csak néha...
De már voltam fent, 404 írt, hogy a vidit majd átlinkeli... :D alig várom-már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!