Szerintem az nem UFO, hanem angyal, hiszen a youtubon van egy felvetel, amelyen teljesen olyan formaja van, mint egy angyalnak: http://www.youtube.com/watch?v=jczjyV4v3i0 .
Ez pedig nagyonis lehetseges, mert a Biblia szerint az utolso idokben jeruzsalemben angyalok fognak megjelenni. Ugyhogy meg szamithatunk hasonlokra...
Nem manipulalt a video, mivel 4 kulonbozo szemely 4 kulonbozo helyen vette fel, mindnegy megvan a neten. Az egyik raadasul egy idos amerikai turistanenike. Es mind a negy ugyanazt abrazolja, hajszalpontosan masodpercenkent.
Szerintem pedig azert nem a varos belteruleterol vettek fel, mivel Jeruzsalemben ejszaka kijarasi tilalom van, raadasul ejszaka 1 orakor mindenki alszik mar.
"tudod ilyenkor elég vicces az hogy ezeket az állítólagos ufókat csak ilyen messziről veszik videora, azok akik meg ott laknak ahol lebegett jó ideig mit csináltak? ha a házam fölött repdesne valami tuti elővenném a kamerát nem csak lesnék bambán."
Te átlátsz a háztetőn és észreveszed, hogy fölötted van? Esetleg a villanásokra nézhetnél ki, amik után 1 másodperccel már eltűnt.
Ilyen fénylő és hirtelen mozgó valamit már láttam a Balaton-felvidék fölött haladni éjszaka.
Szerintem egyáltalán nem UFO. Már Tesla is tudott ilyet csinálni, igaz az ő általa örökül hagyott tudás "magától felgyulladt és leégett" az irodájával együtt. Talán éppen azért, hogy ma csodálkozhassunk az ilyen jelenségeken és UFO-nak tituláljuk.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__1521..
Itt kifejtettem,hogy szerintem miért is UFO.
"Itt kifejtettem,hogy szerintem miért is UFO."
Pedig ahhoz nem kell ennyit írni. Egyszerűen csak át kellene gondolni az UFO szó jelentését. :)
Azonosítatlan repülő tárgy.
Hogy a videó manipulált-e, az már más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!