Mi a véleményetek Villás Béla személyét, munkásságát és az általa alapított vallást (árkádia fényeinek spirituális egyháza) illetően?
Sok előadásán voltam, kb 12-13 éve. Az előadások 3 órásak voltak. Szünetig csak néztem ki a fejemből ,hogy milyen jól beszél.Szünet után,mikorra a kétkedés lebomlik,igaz fárad is az ember,elkezdődik a félrevezetés.Ő is csak egy munkájátvégző hamispróféta.Szereti a sok pénzt,palotát és a fiatal hölygyeket.Igaz az italt se veti meg. Szerintem a munkásságnak szisztémája Ron Hubbardéhoz hasonlítható.Ez nem egyház,hanem maszlagcsoport.Igen szép meséket ad elő képességeiről,csak senki nem látta,viszont a betegek betegebbek lettek.-na ezért nem gyógyít!(személyes tapasztalat) Nagy igazság,hogy minden mese egy csecsemőnek új. Na ezekből él. Az ábrázata is igen leromlott,.A szem a lélek tükre-mondja a magyar,nézd meg a szemeit!-válasz abban van.
Sajnos jó pár barátom belépett hozzá,sokan visítva menekültek,de még mindig talál balekot.
Neki már meg van a helye ágyazva a tüzes üstben-hihi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!