Mi a véleményetek Villás Béla személyét, munkásságát és az általa alapított vallást (árkádia fényeinek spirituális egyháza) illetően?
Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 13:48
1/24 anonim válasza:
Én ugyan nem ismerem, de 2 barátnőm imádja. Úgy járnak az előadásaira, mintha ingyen lenne, és olyan áhítatosan hallgatják a CD-it, hogy az csak na.
2/24 anonim válasza:
Én már voltam egy előadásán. Nem mond rosszakat, érdemes.
3/24 anonim válasza:
Így kell szarból várat építeni...
5/24 anonim válasza:
New age... még egy szekta. Szánalom.
6/24 anonim válasza:
Ez igen.Lehet,hogy én is alapítok egy egyházat,kiváló retorikai képességeim vannak-habár nem vagyok Béla,tehát a fiatal lányok körében nem érnék el sikereket egy-egy jelentőségteljes szemvillantással-de még mindig jobb,mint kukoricát kapálni
7/24 anonim válasza:
nem ismerem, de matol rakattanok. Egy biztos, vagy o a messias, vagy ismeri. annak nem adok eselyt ismeretlenul sem, hogy ez is baromsag, mint a vallasok mindegyike
9/24 anonim válasza:
nem ismerem,de aki ilyen témákból vallást csinál,az már önmagában gáz....egyházak=irányítás,hatalom.
10/24 anonim válasza:
Aki ilyen témakörbe ír, és úgy véli hogy gáz, akkor szerintem utolsó inkább te vagy a gáz hogy ide írtál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!