Mi a véleményetek Villás Béla személyét, munkásságát és az általa alapított vallást (árkádia fényeinek spirituális egyháza) illetően?
tényleg? azt gondolod,hogy nincs alapja annak,állítok?
egyébként foglalkozom spirituális dolgokkal,jó néhányban hiszek is,voltak is élményeim.tehát nem fikázni jöttem ide,csak elmondtam a tapasztalatomat,véleményemet.
"Én ugyan nem ismerem, de 2 barátnőm imádja. Úgy járnak az előadásaira, mintha ingyen lenne, és olyan áhítatosan hallgatják a CD-it, hogy az csak na."
Már bocs, de Villás Béla minden előadása ingyen van, az anyagait meg meghallgathatod a YouTube-on is, szintén ingyen.
"jobb, mint a kukoricakapálás"
- lol, a vicc az, hogy Villás Béla civilben zöldség-gyümölcs felvásárlásból él
Én csak a youtubos előadásait láttam, jól tud beszélni, érdekeseket mesél. De valahogy nem hiszek neki, gyanús. Mintha a hihetetlen magazint olvasnám, tényként mesél dolgokról, amiről ... talán ő is olvasott, hallott valahol.
Bár ne legyen igazam, és legyen ő igazi.
Üdv mindenkinek! Az előadások nem ingyenesek (Pesten 1500) de jútubról letölthető egy csomó, egyszer azért érdemes meghallgatni személyesen is.
Mindent kritikával kell fogadni, Béla is mondja, hogy ne higgy neki, csekkold le. Ugyanolyan ember (tehát nem szent:) mint bármelyikünk (ezt is szokta hangsúlyozni), tehát eszik, iszik, szexel, de nem a lehúzás és becsapás a célja, mint sok "biznisz-egyháznak", ennek ellenére valóban több országban bejegyzett és működő "egyház", bár én inkább spirituális közösségnek.
Az általa tartott tanfolyamok árai is ezo-piac-képesek (20as körül) és tényleg csak olyat tanít, amit ki is próbált és működött neki - és hiszi és állítja, hogy bárkinek működni fog, ha az általa tanítottak szerint csinálja. Számomra ő egy HITELES spirituális tanító, aki szerencsére már nagyobb plénum számára is elérhető. Megvan a saját(os) véleménye a dolgokról, de nem kötelező vele egyet érteni. Minden előadása előtt lehet szabadon kérdezni tőle (ez is ritka!)
Nagyra becsülöm, amit csinál, mert egyre több ember szemét segíti felnyitni és próbál elindítani a spiritualitás és az önálló gondolkodás rögös útján.
Erre pedig égető szükségünk van nekünk, magyaroknak és az egész világnak.
AVE, G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!