Lehetnek összefüggések? Lehet kitör a 3vh? Az idegeneknek a érkezésére készülődnek?
Az lenne a kérdésem, hogy lehet össze függések azok közül hogy amik történnek napjainkban.
Az angol száz misszióra gondolok ez alatt leginkább amik az idegeneket is említik (kérlek járjatok utána ennek a missziónak.)
Amit nem mondtam milyen összefüggések lehetnek: Tunéziai fóradalom, utána egyiptomi, aztán vannak zavargások mindenhol a közel és közép keleten is.
Nem beszélve a madárhullásról, arról hogy az északi sarkon egy nappal kelt fel a nap, nem beszélve a földrengésről is ami itt történt magyarországon.
Vannak még ilyen dolgok pl: Az időjárás teljesen megbolondult, járványok jönnek amikben elég sok ember hall meg...
Kérlek járjatok után az angol száz missziónak.
Ha van még valami érdekesség írjátok le.
Egyébként nem fog egy ilyen hír csak úgy megjelenni, hogy utána ne tagadnák le.
Kösz tomi ezt lemásolom és linkelem a sok válaszos kérdésembe.
Diator veled az a baj, hogy annyi logikai érzék nem szorult beléd mint egy fazék bablevesbe.
Szerinted mi a fenének adna ki a Nasa - Seti - Amerikai kormány - Tót Ottó egy olyan hírt, amit utána csípőből letagad. Unatkoznak vagy mi?
Amit titokba akarnak tartani az pedig titokba is marad. Hidd el, a ruszkiknak is 5 évébe telt kikémkedni az atombomba terveit az amerikaiaktól ÚGY, hogy igazából majdnem meg tudták volna csinálni maguk is, tehát kb. 5 A4-es oldalnyi adatra volt szükségük. Ez 5 évbe és dollár milliókba került a SZU-nak.
Ezek után te még elhiszed, hogy senkiházi debill űrlénykutatók ilyen kaliberű adatokat ki tudnak csempészni kormányhivatalokból? Istenem...
Ez valami egészen elképesztő. Az a baj, hogy ez a magyar, illetve a világ oktatási szinvonalát minősíti. Ha normális lenne az oktatás és az embereket nem gyepként nevelnék fel, akkor biztosan előrébb tartana az emberi fejlődés egy szinttel.
diator:
Íme a válaszok, amit annyira szeretnél hallani, megnyugtatlak örökre.
- "Az lenne a kérdésem, hogy lehet össze függések azok közül hogy amik történnek napjainkban." Ez egy totálisan értelmetlen mondat, de szerencsére a Google segítségével fordítható MAGYARRA! (amúgy egyet értek, az intelligencia valamilyen szinten tényleg kapcsolatban áll az íráskészséggel)
Tehát a válasz: NEM
-"Az angol száz misszióra gondolok ez alatt leginkább amik az idegeneket is említik (kérlek járjatok utána ennek a missziónak.)" Ostobaság. Mindenki tudja, hogy egy atomháború senki érdekét nem szolgálná, akármilyen hihetetlen, bizony a hihetetlenül magas rangú világvezető emberek rokonai is civilek, így nem áll érdekükben lemészároltatni saját hatalmi terveik miatt a családjukat, ismerőseiket, barátaikat. Mellesleg azt hiszel el, amit el is akarsz hinni, mert gyenge az akaratod. De gondolom tudod, hogy a tervek mögött a H1N1 oltások állnak, mert beoltották az emberekbe a mikrochippeket, amik távirányítanak mindenkit nap mint nap. Szörnyű.
- "Amit nem mondtam milyen összefüggések lehetnek: Tunéziai fóradalom, utána egyiptomi, aztán vannak zavargások mindenhol a közel és közép keleten is." 1848-as forradalom mögött a Zovata bolygó egyik menekültje áll, születési neve TZ42, alias Petőfi Sándor. Amikor eltünt, csak hazatért a Zovata bolygóra, mint trónörökös. Amúgy a Római Birodalom bukása is 2012-re vezethető vissza. Milyen összefüggések lehetnek még? A demokrácia igénye. Ennél kézenfekvőbb választ nem tudok neked adni, túl egyszerű, hogy elhidd, nem?
Az a legpoénosabb, hogy azt hiszed, egyszerűen kigúnyollak, pedig igen, tényleg ezt teszem, de azért, hogy rájöjj, milyen ostoba vagy, hogy ezeket elhiszed és tegyél valami hasznosat, tanulj földrajzot és ami a legfontosabb: TÖRTÉNELMET!
"Nem beszélve a madárhullásról, arról hogy az északi sarkon egy nappal kelt fel a nap, nem beszélve a földrengésről is ami itt történt magyarországon." Mindig van madárhullás szilveszterkor, mert a gonosz szellemek, amit a zajjal űzünk el, a madarakba költöznek, hogy hamar elrepüljenek, de ezt nem bírja a testük. Vagy csak egyszerűen zavarja őket a zaj és elviszi őket a szívinfarktus nyuszi.
Földrengés Magyarországon? Ez tényleg párhuzamba állítható a világ pusztulásával. Ha nem lettek volna földrengések, képzeld, a világ egy nyomorék massza lenne, és nem lennél itt, hogy a hülyeséggel még több bolondot gyűjts magad mellé.
Az Északi sarkos esetről annyit, hogy a magyarázat kis eszet kíván meg. Ha már ilyen tájékozott vagy (pedig csak annak hiszed magad, valójában vak vagy mint a denevér a bekapcsolt repülőgép turbinában) akkor utána is olvashattál volna, nem csak szalagcímeket kéne sasolni. Egyszerűen a jégkristályok úgy törték meg a fényt, hogy úgy tűnt, mintha fel akarna kellni a nap. Másnap tényleg így történt, de az említett -1. napon mint mondtam, csak optikai csalódás volt, nem a nap kelt fel, hanem a jég törte meg látványosan a fényt. (Csak hogy tudd, a nap attól hogy nem kell fel a horizont fölé, a horizont alatt még ott van. Furcsa mi?). A földrengésre visszatérve. Pár éve szilveszterkor volt földrengés Magyarországon. Az félelmetesebb dátum nem?
"Az időjárás teljesen megbolondult" Láttad a Jégkorszak című rajzfilmet. Kár, hogy a te színvonalad fölött van, de azért próbálkozz a megértésével.
"járványok jönnek amikben elég sok ember hall meg..." Spanyol nátha? Több embert ölt meg mint az első világhábrú halottai összesen. Ja, hogy az is H1N1 vírus volt. Pestis, nocsak... De említhetném a Maláriát is... De a magyarázat egyszerű, mint a faék. Figyelj kiscsillag. Mivel a közlekedésben nincsenek határok, repülőn bárki elviheti bárhova a világ legveszélyesebb betegségeit is. Tömegközlekedésben több százezer-millió ember érintkezik nap mint nap. Szerinted egy masszív vírusnak vagy baktériumnak, kell ennél jobb körülmény az életben maradáshoz és a szaporodáshoz?
"Kérlek járjatok után az angol száz missziónak." utánajártam, baromság, az egyház szerint a boszorkányokat máglyán kell elégetni.
"Ostobaság. Mindenki tudja, hogy egy atomháború senki érdekét nem szolgálná, akármilyen hihetetlen"
tovább nem is olvastam, nem szeretek magyarázkodni, nagyon kedves lehetsz hogy foglalkoztál a kérdésemmel, és remélem, hogy még fogsz is...
Na szóval érdek szó, tudod sok mindenkinek van érdeke, kis dolgok nagy dolgok... Honnan gondolod hogy ez a dolog nem egy érdeket akar valóssá tenni..
Lenne egy kérdésem, amire mindenkit kérek, hogy keresse meg, már a saját érdekeitekbe is!!!!!!
Na szóval van egy kő , sajnos nem tudom ennek a kőnek, állványnak a nevét, ezt a követ ismeretlenek állították , ezen a kővőn szabályok vannak, és az egyik szabály így hangzik : 500 milliós globális lakosság, valahogy így, ez a véljük... Hogy miért? Fogalmam sincs...
Nem tudom hogy mi ennek a állvány kőnek a neve, nem szegény emberek állították, az már biztos, és gondolom nem hobbiból egy milliomos állította fúl titokban...
Kedves utolsó válaszoló, ahogyan gondolom ebben a kérdésemben is elmondtam a dolgokat, és már máshova is leírtam... A hírekben hallható dolgok kezd az angol száz misszióra átalakulni, a tervek mint ha logikusan arra irányulnának, gondolok itt egyiptomra, véleményem szerint ott pucs történt, amit a katonaság átvette a hatalmat, szerintem Mubarak már nincs az élők között.
Tunézia 4000 ember menekül Olaszországba ( fel hívnám a figyelmet, a közel keleti helyzetekben, az arab világban lévő dolgokra, itt van mellettünk 1500 km-nél ha alig messzebb, autóval akár 1-2 napi út, de inkább egy napi út...)
Az emberek lázadásban élnek, az olaj birodalmában, miért?
Könnyű a válasz: mert minden drágul, élni meg nehéz, már máshova is leírtam, egy körforgásban vagyunk aminek a lényege a pénz.
akkor szeretnék még beszélni , az iráni, pakisztáni, izraeli helyzetekről is... Ami már szerepel az angol száz misszióban..
- Hát annyit tudok mondani róla, mert én sem tudok sok mindent, hogy ott is kezd kialakulni egy forradalmi helyzet, az olaj világában..
Elmondanám a következő dolgot is , Kína lett a második legnagyobb hatalom , Amerika után, megelőzte a Japánokat...
Még beszélhetnék de ahogy elmondtam már nem szeretek magyarázkodni...
"tovább nem is olvastam, nem szeretek magyarázkodni"
Akkor én sem olvasom ennél tovább az üzeneted
Diator, kérlek vezesd le nekem, hogy kinek állhatna érdekében egy atomháború...
A gazdagoknak csupán EGY érdekük van: Hogy még gazdagabbak legyenek ill. gazdagok maradjanka. Ehhez semmi más nem szükséges, mint kizsákmányolni kb. pár millió embert fejenként.
Kedves utolsó ezek a dolgok már nem a pénzért mennek, magam sem tudom, hogy miért pontosan, hogy kinek áll érdekében azt talán tudom:
Szabadkőműveseknek, illuminátusnak,Egyháznak, Politikusoknak, Sejkeknek, Királyi családoknak, Császári családoknak, Hatalmas befolyásos embereknek...
Hogy miért? Lehet hogy már itt is elmondtam, a földünk változás előtt áll, és lehet hogy nekik ez a dolog, hogy nép csökkentést érjenek el , előnyt jelent, hogy miben? nem tudom, véleményem szerint az idegenek véget... Sajnos nem tudom ezeket a dolgokat,...még nagyon de a iráni, izraeli helyzetek pakisztáni helyzetek kezdenek megvalósulni az angol száz misszió szerint...
Aha...
Szóval vannak a hatalmas és befolyásos emberek, (akiknek most nagyon jó!), de szeretnének egy globális atomháborút (ami miatt nagyon rossz lesz nekik IS meg mindenki másnak IS).
Te látod ebben a rációt?!
"nem beszélve a földrengésről is ami itt történt magyarországon."
Nézd meg önző disznó, hogy mi történik ma Japánban! Itthon leesett egy tollpárna a remegéstől, ott viszont több százan eltűntek a rengés utáni cunamiban! Ez a katasztrófa vakegér, ideje lenne már látni és nem földönkívüliekkel trécselni... Beteg ember vagy, menj orvoshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!