Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehetnek összefüggések? Lehet...

Lehetnek összefüggések? Lehet kitör a 3vh? Az idegeneknek a érkezésére készülődnek?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy lehet össze függések azok közül hogy amik történnek napjainkban.

Az angol száz misszióra gondolok ez alatt leginkább amik az idegeneket is említik (kérlek járjatok utána ennek a missziónak.)

Amit nem mondtam milyen összefüggések lehetnek: Tunéziai fóradalom, utána egyiptomi, aztán vannak zavargások mindenhol a közel és közép keleten is.

Nem beszélve a madárhullásról, arról hogy az északi sarkon egy nappal kelt fel a nap, nem beszélve a földrengésről is ami itt történt magyarországon.

Vannak még ilyen dolgok pl: Az időjárás teljesen megbolondult, járványok jönnek amikben elég sok ember hall meg...

Kérlek járjatok után az angol száz missziónak.

Ha van még valami érdekesség írjátok le.

2011. jan. 31. 07:52
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg. Csak kiteszed magadat annak, hogy kiröhögjenek itt a vidám fiúk. (meg lányok) Nem tudja senki, hogy lesz -e valami, vagy marad minden a régiben. De megélt a Föld már néhány katasztrófát, világháborút, vulkánkitörést, cunamit, az élet csupa életveszély, ezen nem lehet változtatni. Kérd az őrangyalodat, hogy vigyázzon rád.
2011. jan. 31. 20:58
 22/51 A kérdező kommentje:
Kösz utolsó jó fej vagy.!
2011. jan. 31. 21:12
 23/51 anonim ***** válasza:

Rég nem jártam már az ezotéria témában, mert este nem szeretem a szellemes történeteket olvasni (még ha nem is igazak), de Diator, téged még nem tiltottak ki?:)

Régen is annyi badarságot hordtál össze, öröm volt olvasni, várom az újabb összeesküvés-elméleteidet.:D

2011. jan. 31. 21:22
 24/51 A kérdező kommentje:
Rendben... de nem én találom ki amiket írok...
2011. jan. 31. 22:49
 25/51 anonim ***** válasza:
Na, ok nem kritizálom a helyesírást. De ti nem vettétek észre még, hogy szoros összefüggés mutatkozik az ehhez hasonló, minden alapot nélkülöző, és a valóságtól abszolút elrugaszkodott összeesküvés elméletek(és most finoman fogalmazok), és a helyesírási hibák közt? :) Vajon miért lehet ez..?
2011. jan. 31. 23:21
 26/51 A kérdező kommentje:
Na persze és még én írok helytelenül.
2011. jan. 31. 23:50
 27/51 anonim ***** válasza:
Kívánlak diator! 26/N
2011. febr. 1. 04:19
 28/51 A kérdező kommentje:

:) nem hittem volna hogy a nők körében ilyen vonzók lesznek az írásaim.... :DDD

köszi.

2011. febr. 1. 07:16
 29/51 anonim ***** válasza:

Digo:

Egy ember helyesírása egyenesen arányos az intelligenciájával.

De mindjárt jön diator, a 17 éves agyahagyott kissrác Mo-ról és hoz 2-3 ellenpéldát. Mondjuk, hogy Einstein sem bírt leírni egy mondatot (természetesen ez nem igaz).

Diator anyád nem figyel rád egyáltalán?

2011. febr. 2. 07:02
 30/51 A kérdező kommentje:

Kedves digokám, szerintem rád nem figyel az anyád. Más részt még azt sem tudod hány éves vagyok. Ezeken kívül még olvasni sem tudsz, mert ha rossz a helyesírásom akkor még ezt sem fogod tudni elolvasni.

Már elmondtam aki helyesírást akar javítani mennyen a helyesírásfülbe itt a GYIK.hu-oldalon.

Ennyi. Sok szerencsét a helyesírásfülhöz digóka!

digo= [link]

Még egy példát is felhozol ami nem igaz, és még én vagyok hülye!...

2011. febr. 2. 07:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!