Lehetnek összefüggések? Lehet kitör a 3vh? Az idegeneknek a érkezésére készülődnek?
Az lenne a kérdésem, hogy lehet össze függések azok közül hogy amik történnek napjainkban.
Az angol száz misszióra gondolok ez alatt leginkább amik az idegeneket is említik (kérlek járjatok utána ennek a missziónak.)
Amit nem mondtam milyen összefüggések lehetnek: Tunéziai fóradalom, utána egyiptomi, aztán vannak zavargások mindenhol a közel és közép keleten is.
Nem beszélve a madárhullásról, arról hogy az északi sarkon egy nappal kelt fel a nap, nem beszélve a földrengésről is ami itt történt magyarországon.
Vannak még ilyen dolgok pl: Az időjárás teljesen megbolondult, járványok jönnek amikben elég sok ember hall meg...
Kérlek járjatok után az angol száz missziónak.
Ha van még valami érdekesség írjátok le.
Rég nem jártam már az ezotéria témában, mert este nem szeretem a szellemes történeteket olvasni (még ha nem is igazak), de Diator, téged még nem tiltottak ki?:)
Régen is annyi badarságot hordtál össze, öröm volt olvasni, várom az újabb összeesküvés-elméleteidet.:D
:) nem hittem volna hogy a nők körében ilyen vonzók lesznek az írásaim.... :DDD
köszi.
Digo:
Egy ember helyesírása egyenesen arányos az intelligenciájával.
De mindjárt jön diator, a 17 éves agyahagyott kissrác Mo-ról és hoz 2-3 ellenpéldát. Mondjuk, hogy Einstein sem bírt leírni egy mondatot (természetesen ez nem igaz).
Diator anyád nem figyel rád egyáltalán?
Kedves digokám, szerintem rád nem figyel az anyád. Más részt még azt sem tudod hány éves vagyok. Ezeken kívül még olvasni sem tudsz, mert ha rossz a helyesírásom akkor még ezt sem fogod tudni elolvasni.
Már elmondtam aki helyesírást akar javítani mennyen a helyesírásfülbe itt a GYIK.hu-oldalon.
Ennyi. Sok szerencsét a helyesírásfülhöz digóka!
digo= [link]
Még egy példát is felhozol ami nem igaz, és még én vagyok hülye!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!