Lehetnek összefüggések? Lehet kitör a 3vh? Az idegeneknek a érkezésére készülődnek?
Az lenne a kérdésem, hogy lehet össze függések azok közül hogy amik történnek napjainkban.
Az angol száz misszióra gondolok ez alatt leginkább amik az idegeneket is említik (kérlek járjatok utána ennek a missziónak.)
Amit nem mondtam milyen összefüggések lehetnek: Tunéziai fóradalom, utána egyiptomi, aztán vannak zavargások mindenhol a közel és közép keleten is.
Nem beszélve a madárhullásról, arról hogy az északi sarkon egy nappal kelt fel a nap, nem beszélve a földrengésről is ami itt történt magyarországon.
Vannak még ilyen dolgok pl: Az időjárás teljesen megbolondult, járványok jönnek amikben elég sok ember hall meg...
Kérlek járjatok után az angol száz missziónak.
Ha van még valami érdekesség írjátok le.
Semmi összefüggés nincsen...
Erre az angol száz misszióra inkább nem is reagálok... elolvastam 3 oldalt is, de semmi értelmeset nem írnak, és azt is csak homályosan... Butaság...
Az, hogy egyes országokban most polgárháborús/forradalmi helyzet van, teljesen természetes a változás útján... Az élet, a társadalmak története a változáson alapszik, és így előfordulhatnak ahol ezek a változások nem békésen és egyetértésben mennek végbe, hanem véresen és súlyos veszteségek árán... De ez a természet rendje...
Az, hogy az északi sarkon egy nappal korábban kelt fel a nap, az sem feltétlenül jelent katasztrófát... Aki járatosabb a földrajzban, ne adj Isten a geodéziában az tudja, hogy a Föld keringési ideje, se a forgási ideje sem pontos... A szökőévekkel próbálják kompenzálni, de még így sem lehet kiküszöbölni azt, hogy 4 évente sem 24 órát nyerünk... Így aztán a naptárakat és az órákat állandóan korrigálni kellene, hogy pontosak legyenek... Van a helyi idő, ami mindenhol más... Ami az adott ponton mutatja az időt... És ami 15 hosszúsági körönként egy óra eltérést jelent körülbelül... ezeket az igazításokat kellene alapul venni, és nem a kerekített óraadatokat...
Az hogy most volt egy földrengés nekem fel sem tűnt... De azt is tudni kell, hogy a Magyarországtól délre lévő törésvonalak mozognak észak felé... Kb 2000-2500 év múlva Magyarország erőssen földrengésveszélyes terület lesz... Ez is pusztán a Föld változásának a jele...
A járványok pedig azért lesznek egyre erősebbek, mert az ellenanyagok is erősebbek... A vírusttörzs mutálódik az ellenanyag ellen... Nem összeesküvést kellene terjeszteni, hanem köztisztaságot...
Egyelőre ennyi...
ma 17:23
Azért nem mindegy, hogy „öntsd ki a szíved”, vagy „ontsd ki a szived”...
Vagy éppen: Fogjuk foglyuk foglyuk (lyukas fog)
Szóval azért itt is fontos a helyesírás, mert lehet nem lesz értelmes a magyarázat...
Diator :D
"Lehetnek összefüggések? Lehet kitör a 3vh? Az idegeneknek a érkezésére készülődnek?"
Én csak erre a kérdésre reagálnék, ha nem baj.
Természetesen lehetnek összefüggések.
Az idegenek érkezése összefügghet a madarak halálával.
Nem hinném, hogy kitör a 3. világháború.
Ha úgy lesz, akkor az már az emberiség vége lenne, mert most már olyan fegyverek vannak, pl. atombomba, atomrakéta, atomreaktor, 1-1 atombombát ledobnak és 1-1 városnak vége. Csak nem olyan hülyék az emberek, hogy belekezdenek egy 3. világháborúba...
gondolom senki nem nézte meg a videót.
Persze hogy nem...
Kösz tomi a választ.
Amúgy meg szerintem meglehet érteni azt amit írok.
Ha valaki nem érti azt csak sajnálni tudom. Ahogyan sokszor elmondtam itt a fórum oldalon van helyesírásfül, odalehet menni és kritizálni a helyesírást.
na jó inkább nem is szólok bele csak ez linket küldök:
kösz a választ...
Ahogyan már mondtam remélem, hogy nem fog megtörténni a 3vh... De tudnotok kell hogy készülnek rá, és van rá esély, hogy nem sikerül nekik, ebből adódóan arra is, hogy sikerül nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!