Van olyan videó ami bebizonyítja hogy vannak vagy voltak idegen lények itt a földön?
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 23:15
31/54 anonim válasza:
13:27-es ne ilyenektől féltsd a gyereked! Ennél jóval durvább dolgokat láthat még a neten, illetve a tévében!
32/54 anonim válasza:
Ugyan már mit bizonyít egy gyurmából készült bábú hadjuk már az ostobaságokat :D
33/54 Nigra válasza:
Elore bocsi, most nincs ekezetem. Nem nezek valovilagot, se baratok koztet, semmi agymosast. Vegetarianus vagyok, nem mergezem magam gyogyszerekkel, egeszsegesen, tudatosan elek. Tehat nem mosta ki az agyam se a tv se a radio se az ujsagok se a kormany. Megsem hiszek a reptoidjaitokban. En kesz tenyeknek hiszek. Tehat vallasos sem vagyok. Az en vallasom a termeszet tisztelete. Lehet, hogy ezek alapjan fanatikusnak tunok, de lam megse mert nem hiszek senki altal soha nem latott, nem letezo lenyekben...
34/54 anonim válasza:
Ashtar válasza:
1.senkit nem érdekellt
2.nem kötelező hinni benne
3.nem kötelező ide jönni elolvasni forumot+ide írní érdektelen provokáló dolgokat...
35/54 anonim válasza:
amik leszoktak esni a földre csészealjak és azoknak a vezetőjét ufónautáknak szokták nevezni, ezért is vannak itt a földön idegenek.
Az 51 körzetben leeset idegenek valójában idő utazók voltak és nem más bolygóról jöttek.
Hát ennyi.
36/54 Nigra válasza:
hogy itt mindenki milyen kurv@ okos...
37/54 anonim válasza:
Igen Nigra,de te sajnos kivétel vagy alóla, amugy lehet jobban jársz ha való világot nézed....
38/54 Nigra válasza:
Könyörgöm akkor legalább higgyetek a Predátorokban is, ne csak a plejádokban, hogy még jobban röhöghessenek rajtatok a normális emberek...
39/54 anonim válasza:
Huzzámál innen pics@ba! Őszintén ki nem szarja le hogy TE miben hiszel!? Olvasgasd Talmudot vagy mittom én...csak ne írj ide oks!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!