Van olyan videó ami bebizonyítja hogy vannak vagy voltak idegen lények itt a földön?
404, szerintem is tedd fel.
Segítek:
Először is regisztrálj a YouTube-on, de ha már regisztrálva vagy, akkor belépés után kattints a "Feltöltés"-re. Utána tallózással kiválasztod az adott videót a gépedről, és feltöltöd. Az a rossz, hogy gyakran órákba telik, mire feltöltődik. Feltöltés után megadod a videó címét, stb...
Remélem, tudtam segíteni. Én is nagyon kíváncsi vagyok. :)
Egyébként van egy videóm, ami idegen fajokról szól (Főként Plejádiakról, Szürkékről, Reptoidokról...)
Kíváncsi vagyok, hogy mi a véleményed róla. :)
(3:40-ig vannak az "emberi kinézetű" idegenek, onnantól pedig a "nem emberiek".)
Én is remélem, hogy fel rakod :) alig várom...
:DDD
Ashtar válasza:
Énis várom videodat 404!
Amugy nincsen egy honlapod vagy saját forumod ahol megoszthatnád élményeidet idegenekkel kapcsolatban...mert sokakat érdekellne köztük engemet is...a leveledet meg még mindig várom..:p
ide felesleges irnod mert csak idiota kormány által agymosott való világot bámuló majmokat látsz akiknek fontosabb saját vagyoni helyzete mint az igazság érzet és mások megsegitése...
ui:bocsánat csak elöntött méreg a sok agymosott majomparádé miatt!
Ashtar válasza:
404!
Nyugodtan rakd fel ide videot!Nagy baj ha gyerekedid megtudják igazságot!?+ nem kötelező megnézni!
NÉZZÉK GYEREKEID VALÓVILÁGOT NEKIK VALÓ UGYIS!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!