Breakning News! Földönkívüli rombolók tartanak a Föld felé?
Mik lehetnek ezek a titokzatos cirkálók?
És lenne egy másik kérdésem is, ki az az Odri? nem tudom tényleg.
MINDENKI VIGYEN MAGÁVAL MP5-ÖT, M4-ET, AK-47-EST, MEG JÓPÁR HAMBURGERT, MEG INNIVALÓT A PINCÉBE!
Elpusztítani jönnek minket, de nem akarják a Földet elpusztítani, hanem egyszerűen csak elfoglalni!
Amint kinyitják a pincét, készüljünk a frontális támadásra!
Am diator, láttam azt a filmet, és tetszik :D.
Őszintén remélem, hogy nem olyanok jönnek, mert akkor semmi esélyünk ellenük. Mert addigra a madarak úgy is elpusztulnak :S. Már most elkezdtek elpusztulni...
Lehet hogy a földönkívülieket zavarják a madarak, és valami sugarat küldtek, hogy haljanak meg.
És most mi következünk, de mi nem adjuk át a Földet harc nélkül! Amúgy kizárt, hogy azért jönnek nagy csillagrombolókkal, cirkálókkal, hogy ajándékba adják nekünk xD, szerintem azokon rengeteg sok földönkívüli utazik, és lehet hogy a holdat akarják kilőni velük, hogy ne zavarjon a leszállásba.
Majd ha leszálltak kezdődik a SZUPER-ATOMIKUS-FRONTÁLIS-ÖSSZECSAPÁS 2 fejlett faj között a Földért.
ALIG VÁROM!!! Úgyis győzni fogunk! Mivel ők nem ismerik a Földet. Csinálunk páncéllal betakart bunkereket, és golyószórókkal, rakétavetőkkel lövöldözünk rájuk!!!
HAJRÁ HAZAI CSAPAT!!!
Márciusban a mozikban a
Battle Los Angeles film.:D
És ezek a hírek?
ugyan már még a kordinátákat is tudják, ilyen hír nem fog csak úgy meg jeleni, hogy utána ne tagadják le.
Szerintem jönnek a plejádok is megmondták. Én maradok a Galaktikus föderációnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!