Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Breakning News! Földönkívüli...

Breakning News! Földönkívüli rombolók tartanak a Föld felé?

Figyelt kérdés

Mik lehetnek ezek a titokzatos cirkálók?

[link]

És lenne egy másik kérdésem is, ki az az Odri? nem tudom tényleg.

2011. jan. 20. 17:44
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
A függetlenség napja...
2011. jan. 20. 18:09
 12/43 anonim ***** válasza:
Odri vagyis B.Odri a szomszép kutyája.
2011. jan. 20. 18:10
 13/43 anonim ***** válasza:
hmmm szerintem is vogonok. :| azokkal a nagy sárga hajókkal. :( de lennék Ford Prefect... :|
2011. jan. 20. 18:11
 14/43 anonim válasza:
100%
Akármi is történjen, én jó előre felkészülök. Hozom a törölközőmet.
2011. jan. 20. 18:16
 15/43 anonim ***** válasza:
Na, ennyit erről. Az állítólagos prof annyira intelligens, hogy képes egy térbeli testet kör alakúnak mondani.
2011. jan. 20. 18:20
 16/43 anonim ***** válasza:
29%

Van egy elméletem 2012-re ami nagyon is valóságosnak tartok és puszta gondolkodó ember is rá jöhet:, a föld 2012-re párhuzamosan a Galakszisunk középpontjával egy szinte kerülünk, az az vízszintesek leszünk galakszisunkalla, vagy is a naprendszerünk vízszintes lesz a galakszisunk középpontjával, amin nagyon veszélyes lehet a föld számára, vagy keringésünk a nap körül teljesen megváltozik és globális változások végtelenségén megyünk át ameddig nem stabilizálodik újra a föld

Vázolom az elméletemet(amire magamtól jöttem rá, bocsi hogy egoista vagyok egy kicsit)

Na szóval én úgy gondolom, hogy tudósaink nem számítják bele keringésünkbe a föld és a galakszis középpontjában lévő gravitációs helyzetet, ami véget, a mi napunk eltakarja a galakszis középpontját, és amikor ez meg történik keringéünk változni fog de nem éppen értem, hogy milyen irány folyamatba.

Remélem értitek amit leírtam,

Elmondom más képen is:

vegyetek ellő két lapot az egyik legyen csíkos a másik mondjuk kockás.

a kockás a mi Galakszisunk aminek a közepén van egy fekete lyuk. Fontos hogy a kockás kör lap, sokkal nagyobb legyen mint a mi naprendszerünk. A kockás lap közepébe csináljatok egy 2 cm fekete pontot és írjátok mellé, hogy fekete lyuk.

most jön a vonalas lap: Egy nem sokkal kisebb kör lapot vágjatok ki belőle, ha ez meg van akkor rajzoljátok fel a napunkat és a földet és még a holdat is, mindegy hogy hova rajzoljátok a földtől a holdat. mi útán ez meg van rakjátok a vonalas lapot a kockásra. Arra figyeljetek, hogy a nap takarja párhuzamosan a fekete lyukat.

Értitek már ez lesz 2012-ben , a gravitációs erő a nap mögül fog minket húzni az az a galakszisunk gravitációs ereje.

Lehet hogy az elméletem hülyeség és nem valós, nem tudom bebizonyítani de logikusnak tartom. szerintetek?

2011. jan. 20. 18:22
 17/43 anonim ***** válasza:
Nem ezek a Reptoidok? :))))
2011. jan. 20. 18:24
 18/43 anonim ***** válasza:
*Arra figyeljetek, hogy a nap takarja párhuzamosan a fekete lyukat, és a nap takarja a földet is.
2011. jan. 20. 18:25
 19/43 anonim ***** válasza:
35%

A reptiliánok nem lehetnek

nem akarok szkeptikus lenni, de szerintem a galaktikus föderáció, sajnos azt nem írják, hogy melyik csillagrendszerből érkeznek, ezért is nem tudom, hogy milyen lények ezek. De megérthetően a galaktikus föderációs hajók, melyek a földnek szeretnének segíteni, és már alig várom, hogy ide érjek

Ha nem lenne igazam, készüljünk fel arra, hogy még sem barátságosak: PL: Rendezétek be a pincét, és hogy legyen jó sok kaja, ne felejtsetek el feni fegyvereket is lehet gonoszak.

Láttátok már azt a filmet hogy: világok harca, kb lehet ez lesz :)

2011. jan. 20. 18:28
 20/43 anonim ***** válasza:
Jó de arra is legyünk felkészülve, hogy lehet hogy kamu és nem igaz ez a dolog :(
2011. jan. 20. 18:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!