UFO volt? (részletek lent)
Szóval nemrég éjjel felkeltem, mert rosszat álmodtam, és a kisablakon kinéztem, mert mintha fény ütött volna be.
Fent az égen láttam egy forgó világító tárgyat. Zölden, meg pirosan világított. Akkor még aszthittem csak képzelődöm, vagy kint világít az égő vagy ilyesmi.
Aztán másnap éjjel nem mertem elaludni, mert féltem a fénytől. Aztán megint megjelent :SS, de most nagyobb volt a zöld-piros fény, mintha közelebb lenne a Földhöz.
Ekkor már úgy féltem, hogy nem mertem aludni.
Majd nagy nehezen elaludtam. Azóta nem történt ilyesmi, lehet hogy elmentek már, vagy megfigyeltek minket, vagy nem is UFO volt???
Rendes válaszokat kérek!
Az előzőnek nagyon jó a kérdése hol láttad?
Csináltál róla fényképet, milyen közel volt a házatokhoz?
Pontosabb leírást tudnál adni a csészealjról?
Minden infó fontos...
Na vagyok, bocs hogy eddig nem válaszoltam!
Szóval nem fényképeztem le.
Somogy megyében lakom. És szerintem nagyon messze lehetett, mert az 1. éjjel nagyon pici volt a fény, csak annyit lehetett kiszedni az egészből, hogy kör alakú, és zölden meg pirosan világít.
A 2. éjjel szerintem közelebb lehetett, mert nagyobbnak láttam a kört. Azóta semmi híre.
Én elsőre egy repülőgépre gondolnék,ugyanis az éjszakai repülés navigációs fényei a piros és a zöld.Piros fény jelöli a jobb oldalt,zöld a balt,fehér pedig a közepe(törzse).Ugyan ez érvényes a hajózásban is.
Elképzelhető,hogy a rendőrség/határőrség járőrözött egy vitorlázógéppel.Én a szerb határszakaszon élek,gyakran látok ilyet.
Az ablaküveg apró egyenetlensége felnagyíthatja a relatíve pici fényforrást.
Ha repülőgépnek túl lassú volt,akkor a szervek beújítottak egy hőlégballont.Miért is ne?ezt nem hallják meg a rosszfiúk,lehet hőkamerázni ahogy csak tetszik. :)
Ne haragudj, ha megijesztettünk! Egy 22507 fényévnyi bolygóról jöttünk. Csak 500-600 évente látogatjuk meg a Földet, és eddig még nem sokan vettek észre nálatok. Csak egy egyszerű vizsgálatot végeztünk, hogy mi változott ott azóta. Nem kell félni, többet nem zavarunk, már hazafele tartunk.
Viszlát 2511-ben!
(Az esetleges hibákat nézd el, fordítóprogrammal írok, nem tudom mennyire működik tökéletesen.)
Hahaha :D
Ez jó volt :D
Am én komolyan beszélek.
Szerintem a gujmánokat láttad, 404 azt mondta nekem, hogy mostanában látható volt Észak kelleti irányban , de mindig máshol bukkannak fel.
De nem tudom sajnos hogy milyen lények voltak, a fényesek általában a Plejádok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!