Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO volt? (részletek lent)

UFO volt? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Szóval nemrég éjjel felkeltem, mert rosszat álmodtam, és a kisablakon kinéztem, mert mintha fény ütött volna be.

Fent az égen láttam egy forgó világító tárgyat. Zölden, meg pirosan világított. Akkor még aszthittem csak képzelődöm, vagy kint világít az égő vagy ilyesmi.

Aztán másnap éjjel nem mertem elaludni, mert féltem a fénytől. Aztán megint megjelent :SS, de most nagyobb volt a zöld-piros fény, mintha közelebb lenne a Földhöz.

Ekkor már úgy féltem, hogy nem mertem aludni.

Majd nagy nehezen elaludtam. Azóta nem történt ilyesmi, lehet hogy elmentek már, vagy megfigyeltek minket, vagy nem is UFO volt???

Rendes válaszokat kérek!

2011. jan. 9. 19:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy egy disco fényjátéka volt?

Csak azért kérdezem, mert ha valóban UFO lett volna, akkor valószínűleg már erről szólnának a hírek az egész világon.

2011. jan. 9. 19:19
 2/22 anonim ***** válasza:
Igen!! Ez minden bizonnyal UFO volt, semmi más ésszerű magyarázat nem lehet rá. Aki mást mond az hazudik !!
2011. jan. 9. 19:19
 3/22 anonim ***** válasza:
70%
Igen,számodra Ufo volt mivel nem tudtad azonosítani.
2011. jan. 9. 19:23
 4/22 anonim ***** válasza:
46%
Egyetértek a második válaszolóval, biztos hogy UFÓ lehetett!:S Több helyről olvastam hasonlóakat, remélem nem invázió jele ez! Azért minden éjjel ha lehet nézegesd az égboltot hátha megint látsz hasonló jelenséget, és fényképezd le!
2011. jan. 9. 19:25
 5/22 anonim ***** válasza:

második vagyok, én nem komolyan írtam

kérdező te meg ne parázz, biztos van rá más magyarázat, nem fog elrabolni semmilyen űrlény meg ilyesmi

2011. jan. 9. 19:29
 6/22 anonim ***** válasza:
0%
Azért nem olyan biztos az, szerinted véletlen hogy rosszat álmodott és pont akkor tekintett ki a kis ablakon! Az idegenek a fejébe sugározták a kis ablakon keresztül a rosszálmot!
2011. jan. 9. 19:32
 7/22 anonim ***** válasza:
Haláliak vagytok :'D
2011. jan. 9. 19:43
 8/22 anonim ***** válasza:
65%-os, ha ezt most komolyan írtad... xD:D:D:D:D
2011. jan. 9. 20:05
 9/22 A kérdező kommentje:

Komolyan írtam...

Ma is figyelni fogok akkor, bár ha merek xD.

2011. jan. 9. 20:20
 10/22 anonim ***** válasza:

Igen UFO volt.Esetleg ugyanabban az időpontban láttad később is?

Sose felejts el ilyenkor az órádra pillantani!

2011. jan. 9. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!