UFO-k lehettek vagy nem?
Nyáron dolgoztam egy telephelyen őrként, éjszakánként jó idő volt így mindig kint ültem a parkolóban, bámészkodtam zenét hallgattam cigi kávé stb.
Egy éjjel néztem az eget unalmamban és mit látok, 3 kis fénylő pont közel egymáshoz fölöttem elrepült, megálltak, majd vissza mentek.
Na az mi vót? :)
szögezzük le, ufo az tárgy, és igen azt láthattál nagy valószínűséggel.
diator, ezt nem igazán leeht megérteni, de nagyjából kb értem, szóval a plejádi faj fénylény, vagy micsoda,?? és a fény az ő energiájuk, ez olyan mint nekünk a levegő, víz, táplálék??
nem igazán , én úgy mondanám hogy nekik a fény az egy tiszta létforma mint a sötétség a rossz lényeknek, ha jól tudom energiává tudnak válni idővel, nekik is tanulniuk kell,
A hajójuk(csészealj) egyfajta fényből van, élőlény és ezért eltudja érni a fénysebességet is, ők tudják irányítani ezeket a csészealjakat , de vannak nekik rendes technológiai csészealjak is, amik csak mechanikusak. Fénylényeknek én legalábbis azért hívom őket, mert a fényszövetség tagjai, A galaktikus föderációként. Azért is lehet rájuk mondani azt a jelzőt hogy fénylények mert a hajójuk is egyfajta fényből van stb... remélem segítettem.
nagyon sok idegen van jelenleg is a földön, Navasakiban és Hirosimában ledobott atombobmák a térben egy időszakadás hoztak létre, egy lyukat csináltak a téridőben, és ott áttudnak jönni lények, vannak jók és rosszak. Ezek a lények közül amelyek átjöttek más időkből vagy más térből nem tudom hogy még hány szabad a földön, sokat elkaptak és bezárták őket, valamelyik ilyen lényt segít az embereknek a kormányok kapcsolatával. Ők is szivárogtattak ki információkat de leginkább a kapcsolatfelvétellel való információ kiszivárgásokból vannak az infók.
....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!