Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Itt az ezotérián belül ennyien...

Itt az ezotérián belül ennyien unatkoznak, hogy ennyi ökörséget kitudnak találni?

Figyelt kérdés
Mindenki jön a reptoidokkal, szíriusziakkal, vorlonokkal, plejádokkal, krixkraxokkal vénusziakkal,kormány letagad mindent, invázió lesz, dimenziókapu, fényszövetség.....stb. Honnan veszik ezeket a marhaságokat??! Hol a bizonyítékok erről?
2010. dec. 19. 15:38
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

"roswelli szürke boncolása: [link]

Aha értem, szóval ez a videó egymaga bizonyítja a plejádiaik, a krixkroxkraxok, a szíriusziak, az űrszíttyák, a zéták, az annunakik, a klingonok, a borgok, a Q-k, az ewokok, a vukik, a jawak és a reptoidok létezését.

Szvsz itt senki sem tartja képtelenségnek a földön kívüli életet, de a hozzátartozó "mítoszok" már erősen a nevetségesség és a szánalmasság határát súrolják.

2010. dec. 19. 21:56
 32/39 anonim ***** válasza:
A Rosweeli UFo egy humaniod volt, amit lelőtt egy Reptoid űrhajó. Megírta az Árpád is azt hiszem.
2010. dec. 19. 22:01
 33/39 anonim ***** válasza:
ezeknek az űrlényeknek a felét én találtam ki xd
2010. dec. 19. 22:08
 34/39 anonim ***** válasza:
Szép álmok utolsó :)
2010. dec. 19. 22:15
 35/39 potion ***** válasza:

Reptoidok: gyík szerű lények, 2 év múlva akarnak leigázni minket mert maguknak mondják a bolygót.

Szíiusziak: hát őket nem ismerem de ők jófejek

Vorlon: ők egy sorozatban voltak valami civilizáció

plejádok: Fénylények a fényszövetség legjobb tagjai. segítségükkel fogjuk a reptoidok seggét hazarugdosni

Kriariaxok: Ha jól tudom ők látogatják leggyakrabban a földet ( valszeg ilyen intergalaktikus kinai turisták lehetnek) de megsértődtek ránk és nem akarnak segíteni.

Vénusziak: vénuszon élnek: " nem 3D-s rezgésszinten vannak ezért nem látjuk őket"

Dimenzió kapu ? ?!!?! jaa 2012-ben lesz valami ilyesmi

Fényszövetség: [link]

2010. dec. 20. 13:34
 36/39 potion ***** válasza:
Ui: ez mind marhaság nem értem miért érdekel
2010. dec. 20. 13:36
 37/39 A kérdező kommentje:
NA VÉGRE!!! KÖSZÖNÖM! Most már tudom pontosan, hogy mi ez az egész hülyeség. XD
2010. dec. 20. 15:22
 38/39 anonim ***** válasza:

Már csak bizonyítékok kellenek.

Ufó-kutató barátunk, nyilváníts véleményt kérlek! Tudjuk hogy visszajöttél!

2010. dec. 20. 15:41
 39/39 anonim válasza:
A Babylon-5 sorozat óta tudjuk, hogy a Vorlonokkal csak a baj van...
2011. jan. 13. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!