Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Itt az ezotérián belül ennyien...

Itt az ezotérián belül ennyien unatkoznak, hogy ennyi ökörséget kitudnak találni?

Figyelt kérdés
Mindenki jön a reptoidokkal, szíriusziakkal, vorlonokkal, plejádokkal, krixkraxokkal vénusziakkal,kormány letagad mindent, invázió lesz, dimenziókapu, fényszövetség.....stb. Honnan veszik ezeket a marhaságokat??! Hol a bizonyítékok erről?
2010. dec. 19. 15:38
1 2 3 4
 21/39 potion ***** válasza:

Föld elveszett.

MERT ILYEN IDIÓTÁKRA FOGJÁK BÍZNI A RAKÉTA SILÓKAT

2010. dec. 19. 19:20
 22/39 anonim ***** válasza:
Üdvözöllek édes fiam. Nem kell itt semmit sem bizonyítgatni, eddigi kutatásaim 100%ig pontosak. De nem járatom tovább a számat. Ha nem hiszed, akkor nézd meg Te magad! Lásd a saját szemeddel! Egy roswelli szürke boncolása: [link]
2010. dec. 19. 19:20
 23/39 potion ***** válasza:

Te most ezt komolyan bevetted? Komolyan? Jézusmáriaszentisten. Ez egy film de mindegy... És szerinted egyébként is a boncolásoknál a kamera midig rögzítve van, ráadásul szerintem ha egy másik bolygóról érkező lényt boncolnak akkor nem két ember lenne ott,

Istenem bárcsak még mindig árpi meg diator lenne itt ezek a gyökerek helyett

2010. dec. 19. 19:26
 24/39 potion ***** válasza:
* 3. mondatban nem kell a, szerintem
2010. dec. 19. 19:27
 25/39 Foorty válasza:
Potion te hülye vagy már elnézést... A filmet (név szerint Ufóboncolás) erre a felvételre készítették el. Tehát a felvétel volt előbb és nem a film, ettől még persze lehet kamu, de hülyeségeket ne hordjunk már össze...
2010. dec. 19. 19:42
 26/39 A kérdező kommentje:
Legyetek szívesek a kérdésemre válaszolni! Felteszem a kérdést az "ufó-szakértőktől" ÖTÖDSZÖR!
2010. dec. 19. 19:46
 27/39 Foorty válasza:
Nincs rá válasz, de erre te is rájöhettél volna már. Ha azt mondom, hogy marhaság, akkor úgyis jön pár "okos" emberke aki megcáfol. Persze ezek marhaságok akkor is, főleg TV-ből vagy talán netről szedik ezeket a nem teljesen épelméjűek.
2010. dec. 19. 20:00
 28/39 potion ***** válasza:

Foorty:

Igazad van elnézést.

2010. dec. 19. 20:06
 29/39 A kérdező kommentje:
Igen Foorty tudom, de azért kíváncsi vagyok, hogy mit válaszolnak rá a "szakértők". Szóval a kérdés HATODSZOR! Kérek jellemzést és infót a kérdésben felsorolt földönkívüli fajokról.
2010. dec. 19. 20:13
 30/39 anonim ***** válasza:

hiába kérdezed, úgyse válaszolnak, hiszen nem látod a jeleket, téged pedig hitetlen bunkónak néznek, hiába próbálsz te is kutakodni... :)

analfabétákkal nem tudsz mit kezdeni, már én is rengetegszer tettem fel ehhez hasonló kérdéseket, bár válaszra még nem méltattak, neked legalább válaszoltak valamit :)

2010. dec. 19. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!