Itt az ezotérián belül ennyien unatkoznak, hogy ennyi ökörséget kitudnak találni?
Simán unatkoznak... Ráadásul képtelenek megkülönböztetni a hiteles forrásokat a valótlanságokat állító blogoktól... Ahol a szólás- és véleménnyilvánítás szabadságával visszaélve verik át a jónépet... Pedig ez eredetileg nem a debil hülyeségek terjesztésének érdekében jött létre, hanem annak érdekében hogy senkit ne lehessen elnyomni... Ámbátor tovább is mennék, mert ez az egész Ezotéri ezen alapszik... Az idegen invázióktól, egészen az agykontrollig... De azok, akik elhiszik, vagy pénzért vásárolják meg a tudást, (ami csak pozitív hozzáállás), azok meg is érdemlik, hogy ezek a csalók kihasználják ellenük az egyébként jóhiszeműen alkotott törvények által kínált kiskapukat...
Számomra teljesen érthetetlen, hogy sűlyedhetett idáig az emberi elkölcs és moralitás...
@16:27
"A paranoia vagy üldözési mánia túlzó és irracionális szorongás vagy félelem, ami gyakran az üldözöttség érzésében nyilvánul meg.
[...]
Jelenleg elsősorban olyan téveszmék megnevezésére használják, amelyekben az érintettet üldözi valaki.
A tipikus paranoid tévhitek közé tartozik, amikor valaki úgy érzi, üldözik, megmérgezték, valaki (általában egy híres ember) titokban szerelmes belé (de Clerambault szindróma), beteg vagy parazitái vannak, Isten kiválasztotta, a gondolatait vagy a cselekedeteit távolról befolyásolják.
A hétköznapi életben gyakran használják a kifejezést mindenféle túlzott félelemre, például a posztjukért túlzottan aggódó politikusokra vagy az összeesküvés-elméletek hívőire."
Kedves kérdező és a többség, roppant rossz úton jártok ! :D
"A kérdező éppen azért tette fel a kérdését,mert szeretne utánajárni ezeknek a hiedelmeknek!"
Nem. A kérdező mindenhova marhaságokat ír, még az UFO szó jelentését és alkalmazását sem ismeri.
"Amit eddig ezen az oldalon olvastam (igaz,nem mindent olvasok el),egyetlen valódi bizonyítékot sem találtam én sem,soha! Ahogy a kérdező sem! "
Akkor ez mindenre vonatkozik ! Az összes mágis, rontás, áldás, szerelmi kötés, szellemek látezése, humanoidok, gabonajörök mindenre érvényes. Minek jártok ide ? Minek írtok ilyen patetikusan ostoba hozzászólásokat és értelmetlen kérdéseket ?
Ha idejöttök nem kell kommentelni ha nem hisztek benne.
Ilyen egyszerű.
Hagyd csak kérdező, ezek nem értik a kérdést.
Ha azt mondod nekik, hogy bizonyítsanak, rögtön lehurrognak, és már mondják: MENNY A P.-BE HA NEM HISZEL!
Gyerekek, a földönkívüliek létezése nem hit kérdése! Ha nincsenek, akkor egyszerűen nincsenek. NINCSENEK!
Ha meg vannak, akkor azt elég egyszerű lenne bebizonyítani...
A földön kívüli élet komoly tudományos vita, de ti viccet csináltok belőle. Tessék, itt a lehetőség, kedves "én értek hozzá" fazonok! Bizonyítsatok, vagy legalább 1-2 mondatos jellemzéseket adjatok azokról a szerencsétlen bigyókról, ahogy a kérdező már HARMADJÁRA kérte.
És csak elmondanám, hogy az Ezotérián belüli téma címe is rosszul van megfogalmazva, ha a tartalmat nézzük. Ugyanis ott azonosítatlan repülő tárgy észleléséről van szó. Nincs benne az idegen lény.
Szóval lehet fikázni a GYIK-et, a kérdezőt meg békén hagyni.
Előző vagyok:
Javítás:
Földönkívüliek alatt a bolygónkon jelen lévő, idegen bolygókról származó élőlényeket értem, nem pedig a bolygónk közelében sem járt, valószínűleg létező, különböző életformákat.
Az utolsó válaszolónak igaza van! Szerintem sem annyira hit kérdése, hanem inkább a tényekkel kellene foglalkozni.
Kérem a jellemzést NEGYEDSZER is. Hol vagytok ufó-szakértő emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!