Miért nem Mi igázzuk le az UFO-kat?
Furcsa kérdés, de gondold végig, van benne ráció.
Régen nem volt lehetőség erre, a középkori fegyverzet nem tette lehetővé, hogy harcoljunk az UFO-kal, de ma már más a helyzet. Sok ismeret anyagra tettünk szert. Egyrészt Ők adtak nekünk technikát UFO-kat és tudományt amivel antigravitációt tudtunk létrehozni és még ki tudja mit, másrészt pedig a lézer fegyverzetünk is meglehtősen ütőképes, mivel már több ízben szedtünk le UFO-t.
Mivel az ember meglehetősen gyarmatosító faj és nem válogat az eszközökben, ha meg kell szerezni valamit, lásd a spanyol hódítókat akik leigázták, lemészárolták és kiírtották az Aztékokat. Most miért nem ez történik, hogy már hatásos haditechnikai potenciál áll a rendelkezésünkre.
Igaz, hogy eltitkolták az UFO-k létezését a kormányok, de most előállhatnak vele és elmondhatják, hogy most kárpótlásként, az eddigi elhallgatásokért meg ember kísérletekért gyarmatosítjuk őket. Amúgyis sok az amígó a Földön, összeségében jóval többen vagyunk és már van fegyverünk is.
Egyáltalán nem arról van szó, hogy azt szeretném, hogy így legyen. Egy háborúban természetesen Én a magas erkölcsi szinten lévő UFO-k mellett állnék, azonban számolni kell ezzel a lehetőséggel is.
Ez csak népmese, hinni akarsz benne, azért vagy ennyire vak. Nem evidencia, hanem fikció, ahogy feljebb is írták.
Megy egyébként is:
Törődj bele, hogy OSTOBA vagy.
" A kérdező kommentje:
Őszintén szolva Én most nem állok neki kisilabizálgatni a dokumentumonak, akit érdekel járjon az utána.
"
Ja, hogy te beszélsz hülyeséget és mi keresgéljük - a nem is létező - marhaságot. Hát hogyne...
Oké,kerestem, nem találtam, hogyan tovább?
Mert inteligensebbek nálunk. Sokkal.
Kiss Tamás Zoltán, maga egy értelmes, jólszituált ember. A szabadididejét ne pazarolja ilyen ostobaságokra, inkább szívjon egy kis friss levegőt, menjen el kirándulni, síelni, kapcsolódjon ki egy kicsit. Hátha találkozik közben egy UFO-val, is.
1. Nincs az embernek semmilye amivel el lehetne jutni hozzájuk.
2. Vannak lézerfegyverek, mennyi? Egy pár darab és ha az űrlényeknek mondjuk lakásonként egy-egy lézer puska áll rendelkezésre, nem beszélve mondjuk óriási csatahajón lévő orbitális lézerről??
3. Hol találjuk őket? Küldjünk ki egy hadsereget a lézerekkel amik baromi sokba kerülnek, csak azért hogy majd ugye eljutnak max a marsig után üzemanyag nuku azt majd a ránk támadó ürlényeket meglepjük az ürben? xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!