Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » T. I nem érzitek néha a...

T. I nem érzitek néha a középkorban magatokat?

Figyelt kérdés
Mikor olvasom a sok reptoid, liptoid, plejád, nemtommiket, néha úgy érzem, a sötét középkorban vagyok. Úgy látom, rengeteg ember van, aki elhiszi. Mi visz rá embereket, hogy ilyen baromságokat találjanak ki?
2010. dec. 7. 21:48
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
72%

"65 év tényanyagára, 100.000 ember fizikai kontakta-kapcsolatára, könyvtárnyi szakirodalomra - melyből magyarul semmi nincs -, 10.000.000 ember személyes és csoportos észleléseire + a saját tapasztalataimra alapozom! "

Fordítok:

" 65 év beteges fantáziáira, 100.000 elmebeteg meséjére, könyvátrni sci-fi képregényre, mely természetesen van magyarul is mert egy ilyen kaliberű elmeroggyant külföldiül nem beszél, 10.000 alkoholista tömeges fantáziálására valamint a saját drogos élményeimre"

Stohl Kokós Andris voltam, sziasztok!

2010. dec. 8. 18:49
 22/30 a_maestro_főnök ***** válasza:
19%

de néha ott érzem magam, ebben az online vitában is, ahol mindjárt boszorkányégetés lesz.

akkor most oltogassátok egymást , mert nem azt mondja amit te.

most nem azért, de amikor te 25 ször elolvastál valamit, és mindegyik különböző volt, de néhány dolog mindegyikben ugyanaz volt, akkor te nem gondoltad, hogy ez nagy valószínüséggel igy van??? nem, biztos nem, ahogy látom.

ufó kutató nem átlagos válaszokat adott a kérdésre, de hogy ti miylen ragadozó módszerrel ráharaptatok, bocs, de szánalmas.

. liptoid plejád, ezekről nem hallasz sokat, mert elrejtik a köztudat elől, de miért, azt nem tudni.

2010. dec. 8. 19:53
 23/30 A kérdező kommentje:
A liptoid kifejezést én találtam ki... ezért nem hiszem, hogy ezt eddig elrejtette volna valaki.
2010. dec. 8. 20:11
 24/30 anonim ***** válasza:
bulinak vége srácok. beszéltem Optimusz Fővezérrel és mindent lezsirozott, igy a kszerkszész-fjord faj már az artemis-tau csillaghalmaz felé tart. önfontosság tudat, összeesküvés-elmélet keresés, mindenki lője fel magát a galaxisba. és remélem mikor felébredek te már ezer éve aludni fogsz.
2010. dec. 9. 20:23
 25/30 anonim ***** válasza:
lol 19:53, ez szivacs :D
2010. dec. 10. 13:06
 26/30 a_maestro_főnök ***** válasza:

hallgass és tanulj a mestertől. akarom mondani. maestrotól. :P

kis nevenincs niemand :D ezt szívtad, mint a torkosborz.

2010. dec. 10. 18:25
 27/30 anonim ***** válasza:

Ki beszél, te LIPTOID fővezér :D

Amúgy te most szivatgatsz, vagy komolyan írtad azt a választ?

2010. dec. 11. 16:58
 28/30 a_maestro_főnök ***** válasza:
én ? hát persze. nem szokásom a poénkodás, csak a nagyarcoskodás-.-"
2010. dec. 11. 20:31
 29/30 anonim válasza:

Hát én egy egészen átlagos ember vagyok, dolgozom, főiskolára járok, élem az életemet, boldog vagyok, és nem kifejezettem érdekelnek az ilyen ufók körüli viták, de ne is haragudj, körülbelül 100% hogy léteznek, valamilyen formában. Miért pont CSAK a Földön alakult volna ki élet az egész világegyetemben? És ha csak egy baktérium is él a világ más pontján, már az is földönkívüli élet, nem?

De ha sokkal fejlettebbek lennének mint mi, meg űrhajókkal járnának megfigyelni minket, akkor is miért lenne negatív szándékuk? Miért támadnának már azelőtt, hogy megismerkednének velünk, a kultúránkkal? Mi sem azért küldünk űrhajókat a világűrbe, hogy keressünk egy olyan népet, akit leigázhatunk, csak a kíváncsiság vezet, nem?

2010. dec. 30. 11:04
 30/30 potion ***** válasza:
előző: hát nem tudom.... ha ők egy ilyen vándorló faj akkor megélhetés miatt keresnek bolygókat. leigázzák az őshonos fajt megesznek mindent. mi azért csak kíváncsiságból megyünk az űrbe mert nekünk van még miből csinálni az űrhajókat :D
2010. dec. 30. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!