T. I nem érzitek néha a középkorban magatokat?
"65 év tényanyagára, 100.000 ember fizikai kontakta-kapcsolatára, könyvtárnyi szakirodalomra - melyből magyarul semmi nincs -, 10.000.000 ember személyes és csoportos észleléseire + a saját tapasztalataimra alapozom! "
Fordítok:
" 65 év beteges fantáziáira, 100.000 elmebeteg meséjére, könyvátrni sci-fi képregényre, mely természetesen van magyarul is mert egy ilyen kaliberű elmeroggyant külföldiül nem beszél, 10.000 alkoholista tömeges fantáziálására valamint a saját drogos élményeimre"
Stohl Kokós Andris voltam, sziasztok!
de néha ott érzem magam, ebben az online vitában is, ahol mindjárt boszorkányégetés lesz.
akkor most oltogassátok egymást , mert nem azt mondja amit te.
most nem azért, de amikor te 25 ször elolvastál valamit, és mindegyik különböző volt, de néhány dolog mindegyikben ugyanaz volt, akkor te nem gondoltad, hogy ez nagy valószínüséggel igy van??? nem, biztos nem, ahogy látom.
ufó kutató nem átlagos válaszokat adott a kérdésre, de hogy ti miylen ragadozó módszerrel ráharaptatok, bocs, de szánalmas.
. liptoid plejád, ezekről nem hallasz sokat, mert elrejtik a köztudat elől, de miért, azt nem tudni.
hallgass és tanulj a mestertől. akarom mondani. maestrotól. :P
kis nevenincs niemand :D ezt szívtad, mint a torkosborz.
Ki beszél, te LIPTOID fővezér :D
Amúgy te most szivatgatsz, vagy komolyan írtad azt a választ?
Hát én egy egészen átlagos ember vagyok, dolgozom, főiskolára járok, élem az életemet, boldog vagyok, és nem kifejezettem érdekelnek az ilyen ufók körüli viták, de ne is haragudj, körülbelül 100% hogy léteznek, valamilyen formában. Miért pont CSAK a Földön alakult volna ki élet az egész világegyetemben? És ha csak egy baktérium is él a világ más pontján, már az is földönkívüli élet, nem?
De ha sokkal fejlettebbek lennének mint mi, meg űrhajókkal járnának megfigyelni minket, akkor is miért lenne negatív szándékuk? Miért támadnának már azelőtt, hogy megismerkednének velünk, a kultúránkkal? Mi sem azért küldünk űrhajókat a világűrbe, hogy keressünk egy olyan népet, akit leigázhatunk, csak a kíváncsiság vezet, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!