Mi a vélemény Billy Meier UFO képeiről?
1975-től kezdődően látogatják elvileg a földönkívüliek ezt a svájci farmert.Egyedül él a hegyekben,farmján.Eleinte telepatikusan vették fel vele a kapcsolatot,és állítólag a Fiastyúk csillagrendszerből érkeztek.Szemtől szemben is találkozott egy idegen lénnyel,de mindig csak egyel,és késő éjszaka beszélték meg a tlaálkozót telepatikusan az egyik közeli erdőbe,ahol MINDENről beszélgettek.
Közel 500 fotót készített a csészealjakról.nem elmosódottak,tökéletes éles képek.
A rossz hír az hogy ez már az ufo kutatoknak is sok volt,mert hogy túl sok a fénykép és azt mondták rá hogy csalás,bármiféle képvizsgálat nélkül.
77ben egy ezredes átviszgálta a dokumentumokat és meglepően azt modnta hogy a fényképek nem hamisak.
Modellek sem lehettek az ufok,túl közel vannak a lencséhez.Valahol még a fákba is belelógnak.
Mások is látták a csészealjakat,de nem Meierrel,csak ugyanabban az idő pontban egy másik helyszínen.
Félre értés ne essék,nem támogatom 404 és társai gagyiságait.Mert ők hülyeségeket írnak,össze vissza mindent és sajnos az emberek elhiszik.
Ez a story viszont igaz,a farmernek egy cent sem ment a zsebébe ,szóval semmi haszna nem volt az egészből.Akkor mirét hazudott volna és miért b*szott volna el több száz filmtekercset hamisítványokra?Ha én csaló lennék max 10-et csinálnék és kész.
"Azt modnták még hogy 2012-ben el fognak jönni".Félre értés ne essék nem hiszek a 2012es vilgávége baromságban,azonban ez a szövegrészlet még 1980-ból való,tehát akkor még szó sem volt maya naptárról meg hasonlókról.Ez azért érdekes nem?
Képek,egyenlőre ezeket találtam,de régen találtam sokkal jobb képeket is:
Van videó is,rosszabb minőségben ( 70-80-as években nem lehetett hd kamera)
www.youtube.com/watch?v=GpgF7pDx_zs
tegnapelőtt 15:08 vagyok.
Nos kérdezö, én ezt a képet 3 perc alatt dobtam össze Photoshopban és nem paintben.
Most szeretnéd, hogy csináljak egy olyan képet mint amiket te belinkeltél? Komolyan? Én megcsinálom neked, de aztán megint arra fogod fogni, hogy abban a korban nem photoshoppolhatták össze. Minek erölködjek, ha ilyen csölátású idióta vagy?
Figyu.A '70-es években még tényleg nem volt photoshop...
Ezek a képek pedig bízonyítottan akkor készültek és nem később.Megjelentek akkoriban könyvekben, újságokban.
Igaz, képmanipuláció már a fotográfia feltalálása óta létezik.Tehát ha Te - vagy bárki más - aki azt állítja, hogy tud ilyen képeket csinálni, az legyen olyan kedves és csak az akkori képmanipulációs, retusálós techikákat használja...aztán meglátjuk mi lesz belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!