Tegnap ültem az udvaromban egy széken. Hallottam, hogy a szomszédban játszanak a gyerekek. Egyszercsak egy durranást hallottam, és egy üveghez hasonlító valami(fingom sincs mi volt az) elrepült a tető, jómagam és a kerítés felett, majd a másik szomszédomnál landolt.
Mit szóltok? Büszke lehetek, hogy én is láttam egy azonosítatlan repülő tárgyat!
Máskor ne egyedül szívjad, kettesbe viccesebb lett volna, legalább lett volna akivel egy jót nevess.
2011. júl. 4. 00:02
2/19 anonim válasza:
a szomszédodba nem ahol a gyerekek játszottak a másikban lehet h légpuskával lőttek egy sörös üveget
2011. júl. 4. 00:57
3/19 anonim válasza:
KEvesebbet szívtál volna akkor nem láttál volna ufót
2011. júl. 4. 07:46
4/19 krisz307 válasza:
Ezzel vitatkoznék a világűr végtelen valószínűnek tartom hogy van élet az embereken kívül is.
Amúgy ha tényleg UFO-t látnál akkor akkor gondolj bele logikusan:
Idejön egy idegen lény több fényévi utazásból és lesz olyan hülye hogy hagyja hogy meglásd? XDDDD (Nem hiszem)
2011. júl. 4. 09:49
5/19 anonim válasza:
Miért vagy olyan biztos benne hogy egy UFÓ volt!?
2011. júl. 4. 10:03
6/19 anonim válasza:
Szerintem nem mi vagyunk az egyetlen élőlények ebbe a nagy világegyetemben,de nem hiszem,hogy UFO-t láttál.
2011. júl. 4. 10:15
7/19 anonim válasza:
Baj van a fejeddel az biztos. A mai vilagban is ennyi huzatos feju ember legyen,sajna ez van.
2011. júl. 4. 10:57
8/19 A kérdező kommentje:
B*szki ez az egész kérdés egy poén, szerintem a válaszolók 80% nem olvasta el az apróbetűs részt :D
Az ufó jelentése: Azonosítatlan repülő tárgy.
Nos, mivel én nem tudom, hogy mi az istent hajítottak át a házam felett a gyerkőcök, így egy azonosítatlan repülő tárgyat láttam, azaz egy UFO-t.
2011. júl. 4. 11:34
9/19 Lion8910 válasza:
Nekem le eset 1re nekik nem XD A gyerek nem egy földönkívülit látott hanem egy AZONOSÍTATLAN REPÜLŐ TÁRGYAT... Értelmezni is kéne...
2011. júl. 4. 11:49
10/19 anonim válasza:
A szomszédod nem látta?Azt írtad,hogy nála landolt.Hogy érted,hogy üveghez hasonló valami?Úgy nézett ki mint egy üdítős üveg,vagy üvegből volt?Kicsit részletesebben.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!