Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Láttam egy UFÓT! Vélemény?

Láttam egy UFÓT! Vélemény?

Figyelt kérdés

Tegnap ültem az udvaromban egy széken. Hallottam, hogy a szomszédban játszanak a gyerekek. Egyszercsak egy durranást hallottam, és egy üveghez hasonlító valami(fingom sincs mi volt az) elrepült a tető, jómagam és a kerítés felett, majd a másik szomszédomnál landolt.

Mit szóltok? Büszke lehetek, hogy én is láttam egy azonosítatlan repülő tárgyat!

2011. júl. 3. 23:58
1 2
 11/19 anonim válasza:
Édesanyád büszke lenne rád Bence!
2011. júl. 4. 13:56
 12/19 Platypus ***** válasza:
2011. júl. 4. 16:11
 13/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: Valahogy így nézett ki :D
2011. júl. 4. 16:58
 14/19 anonim válasza:
Én mindig is tudtam, hogy a szesz káros az egészségre. Lassan Te is elhiszed :)
2011. júl. 6. 15:57
 15/19 anonim ***** válasza:

Vélemény?

Ne igyál annyit...

2011. júl. 7. 18:48
 16/19 anonim ***** válasza:
És akkor azonosíthatod is XD
2011. júl. 7. 18:50
 17/19 anonim ***** válasza:
vannak ufók itt is
2011. júl. 11. 18:04
 18/19 Valaki Renáta ***** válasza:

Persze azokat sem kell lebecsülni, akik segíteni szerettek volna és ahelyett hogy elvesztek volna a kérdés részleteiben, a lényeget tekintve igyekeztek válaszolni.

Nem lehet minden megfogalmazást analitikusan "fizikus szemmel" nézve kezelni, mert a sok elemzésnek is csak akkor van értelme, ha nem veszlik el közben a lényeg..

2011. júl. 15. 15:36
 19/19 anonim ***** válasza:

Meg ijedtem,mikor anyám felhívott telefonon,hogy haza jött és menjek ki a kapuba elé a fényképezőmmel,és mikor kimentem csak fel mutatott az égre,és két vörös pulzáló fényes golyó szerű tárgynak látszó valami, lebegett egy helyben,több mint 5 percen keresztül! És anyám le is fotózta,de én nem tudtam,aztán mire fotóztam volna, el tűntek,mint a köd. És itt jön a furcsaság

tiszta volt az égbolt olyan tiszta,hogy még a csillagokat is láttuk. Magasság:(és nem volt annyira magasan,kb olyan madár repkedő magasságban,amíg lehet látni a madarat szabad szemmel.) 10 perccel később be mentem a házba úgy remegett kezem lábam,hogy kiváncsiságom hajtván még 1x kimentem a házból és videóval akartam fel venni hátha vissza jön,de egyszer csak meg pillantottam még 1-et,ami úgy szint egy helyben állt ekkor úgy be paráztam,hogy remegett a kezem,mikor le videóztam,és egyszer csak az is el halványult. Mikor le lassítottam a felvételt,akkor azt tapasztaltam,hogy 1 mp alatt 4x vagy 5x villant meg az a tárgy ,és egyszer csak köddé vált a szemem előtt. Hatalmas nagy sebesség kell ahhoz,hogy egy tárgy íj gyorsan el tűnjön. Ez a "TÁRGY"!!! Számomra be azonosíthatatlan volt:D "(sokkal nagyobb volt,mint egy égi lámpás!!!)"

2011. okt. 4. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!