Láttam egy UFÓT! Vélemény?
Tegnap ültem az udvaromban egy széken. Hallottam, hogy a szomszédban játszanak a gyerekek. Egyszercsak egy durranást hallottam, és egy üveghez hasonlító valami(fingom sincs mi volt az) elrepült a tető, jómagam és a kerítés felett, majd a másik szomszédomnál landolt.
Mit szóltok? Büszke lehetek, hogy én is láttam egy azonosítatlan repülő tárgyat!
Robbantott kóla?
Persze azokat sem kell lebecsülni, akik segíteni szerettek volna és ahelyett hogy elvesztek volna a kérdés részleteiben, a lényeget tekintve igyekeztek válaszolni.
Nem lehet minden megfogalmazást analitikusan "fizikus szemmel" nézve kezelni, mert a sok elemzésnek is csak akkor van értelme, ha nem veszlik el közben a lényeg..
Meg ijedtem,mikor anyám felhívott telefonon,hogy haza jött és menjek ki a kapuba elé a fényképezőmmel,és mikor kimentem csak fel mutatott az égre,és két vörös pulzáló fényes golyó szerű tárgynak látszó valami, lebegett egy helyben,több mint 5 percen keresztül! És anyám le is fotózta,de én nem tudtam,aztán mire fotóztam volna, el tűntek,mint a köd. És itt jön a furcsaság
tiszta volt az égbolt olyan tiszta,hogy még a csillagokat is láttuk. Magasság:(és nem volt annyira magasan,kb olyan madár repkedő magasságban,amíg lehet látni a madarat szabad szemmel.) 10 perccel később be mentem a házba úgy remegett kezem lábam,hogy kiváncsiságom hajtván még 1x kimentem a házból és videóval akartam fel venni hátha vissza jön,de egyszer csak meg pillantottam még 1-et,ami úgy szint egy helyben állt ekkor úgy be paráztam,hogy remegett a kezem,mikor le videóztam,és egyszer csak az is el halványult. Mikor le lassítottam a felvételt,akkor azt tapasztaltam,hogy 1 mp alatt 4x vagy 5x villant meg az a tárgy ,és egyszer csak köddé vált a szemem előtt. Hatalmas nagy sebesség kell ahhoz,hogy egy tárgy íj gyorsan el tűnjön. Ez a "TÁRGY"!!! Számomra be azonosíthatatlan volt:D "(sokkal nagyobb volt,mint egy égi lámpás!!!)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!