Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a vélemény Billy Meier UFO...

Mi a vélemény Billy Meier UFO képeiről?

Figyelt kérdés

1975-től kezdődően látogatják elvileg a földönkívüliek ezt a svájci farmert.Egyedül él a hegyekben,farmján.Eleinte telepatikusan vették fel vele a kapcsolatot,és állítólag a Fiastyúk csillagrendszerből érkeztek.Szemtől szemben is találkozott egy idegen lénnyel,de mindig csak egyel,és késő éjszaka beszélték meg a tlaálkozót telepatikusan az egyik közeli erdőbe,ahol MINDENről beszélgettek.

Közel 500 fotót készített a csészealjakról.nem elmosódottak,tökéletes éles képek.

A rossz hír az hogy ez már az ufo kutatoknak is sok volt,mert hogy túl sok a fénykép és azt mondták rá hogy csalás,bármiféle képvizsgálat nélkül.

77ben egy ezredes átviszgálta a dokumentumokat és meglepően azt modnta hogy a fényképek nem hamisak.

Modellek sem lehettek az ufok,túl közel vannak a lencséhez.Valahol még a fákba is belelógnak.

Mások is látták a csészealjakat,de nem Meierrel,csak ugyanabban az idő pontban egy másik helyszínen.

Félre értés ne essék,nem támogatom 404 és társai gagyiságait.Mert ők hülyeségeket írnak,össze vissza mindent és sajnos az emberek elhiszik.

Ez a story viszont igaz,a farmernek egy cent sem ment a zsebébe ,szóval semmi haszna nem volt az egészből.Akkor mirét hazudott volna és miért b*szott volna el több száz filmtekercset hamisítványokra?Ha én csaló lennék max 10-et csinálnék és kész.

"Azt modnták még hogy 2012-ben el fognak jönni".Félre értés ne essék nem hiszek a 2012es vilgávége baromságban,azonban ez a szövegrészlet még 1980-ból való,tehát akkor még szó sem volt maya naptárról meg hasonlókról.Ez azért érdekes nem?

Képek,egyenlőre ezeket találtam,de régen találtam sokkal jobb képeket is:

[link]

[link]

[link]

[link]

Van videó is,rosszabb minőségben ( 70-80-as években nem lehetett hd kamera)

www.youtube.com/watch?v=GpgF7pDx_zs

2010. dec. 6. 21:58
1 2 3 4 5
 21/43 BlackSword ***** válasza:
34%

Te zseni??? Na ne röhögtess már... Mindjárt oda meg vissza fogok szaladni... Olyan messze állsz a zsenitől, mint Makó Jeruzsálemtől...

A zseni nem attól lesz zseni, hogy lenézi a többieket, hanem onnan, hogy másként lát, érzékel és dolgoz fel mindent... Nem hülyeségeket beszél, és fikázza a többieket, mint mondjuk Te... Bizonyos helyzetekben kifejezett hátránnyal indulnak a zsenik, mert a hétköznapi életben életképtelenek, de egy bonyolult összefüggést azonnal észrevesznek... Na ezzel szemben Te csak a szádat jártatod...

2010. dec. 7. 12:56
 22/43 anonim ***** válasza:

Én szerintem sokan megse voltak itt amikor a képek készültek.És képszerkesztő akkor? Régen is pont ezeket a képeket mutatták be és ezt nem csinálták át photosopal.

De a másik dolog egy remetéknek nem szokott lenni egy ilyen komoly fényképezőgép ,ami mozgó tárgyat autofokusszal lefotóz ,vagy az ufo bepozolt a remetének?

Így mind 2 párbajozó oldalán állok . Abban hiszek ,hogy vannak rajtunk kivűl mások is az univerzumban.

2010. dec. 7. 13:04
 23/43 anonim ***** válasza:

Kurv@ra kéne nekem abból a cuccból amit ezek az UFOs csávók szívnak :D

Miért, mi van a holdon? És a Marson? És a Vénuszon?

2010. dec. 7. 13:22
 24/43 anonim ***** válasza:

Ennyire gagyi kamu képeket hihetetlen :D:D

Ez az agyament ufo-kurtató meg még megpróbálja megmagyarázni... röhej..

2010. dec. 7. 13:41
 25/43 anonim ***** válasza:

Akkor miért van az agyad, blacksword ( ez is egy hülye, maszturbáló kamasz cyber-név ) tömegmédia hülyeségeire beállítva, kiskomám?

Másrészt megmondtam mit csinálj : szedd fel a seggedet, ne kunyerálj több pénz anyucitól és ne lopd a napot, HANEM NÉZZ UTÁNA, AMIRŐL BESZÉLTEM.

És ha 20 év után, napi 8-10 órában kutatod a témát, akkor majd 2030-ban esetleg meg lesznek az ALAPOK ARRA, hogy egyáltalán tovább beszélgethessünk!

2010. dec. 7. 14:21
 26/43 anonim ***** válasza:
0%

És hogy mi van a Holdon meg a Marson meg a többieken?

Az ku@vára meg fogod tudni, ha ku@vára elkezdesz végre olyan irányban kutatni, amely feltárja neked, hogy mi folyik ott valójában!

Másrészt, még egyszer : aki nem hisz a földönkívüliekben, az takarodjék innen!

2010. dec. 7. 14:29
 27/43 anonim ***** válasza:
34%

Fordítom amit UFO kutató ír:

Majd ha téged is 20 éven át kezelnek a pszichiátrián és napi 8-10 órában kapod az intravénás drogot te is megérted!

2010. dec. 7. 14:29
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

"Ufó-kutató", te tényleg nem vagy semmi! te frankón elhiszed amit beszélsz. :) és még parancsolgatsz is...

Azt tudnám ha tényleg annyira okos emberek ezek (kutató és társai), akkor 1. miért itt osztják az észt, 2. miért nem bizonyítják már be, hogy léteznek földönkívüliek?! :DD

2010. dec. 7. 14:34
 29/43 anonim ***** válasza:
ma 14:29! Ez jó volt. :))
2010. dec. 7. 14:35
 30/43 anonim ***** válasza:
20%
Ufo-kutató csak titeket akar felkészíteni az eljevendő eseményekre. Csak magatokra vessetek, amikor eljön az idő és ti kudarcot vallottok. Nem lesz második esély.
2010. dec. 7. 14:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!