Miért van az, hogy minden "UFO kutató" úgy ír, mint egy 9 éves gyerek?
OMG, 100% :D
Ezt neked Ufo-kutató! XD
plejád? úgy tudom az egy nagy marhaság amit a 9 éves UFO kutatók találtak ki:D meg a többi hülyeséget is.
Én hiszem, hogy ebben a hatalmas Univerzumban máshol is kialakult valamilyen formában az élet, és nem bántom az UFO kutatókat sem. Minden felfedezés valami új gondolat megfogalmazódásával kezdődött, valami olyasmivel, amire még soha, senki nem gondolt. (automata ablaktörlő, harisnya, relativitás elmélet stbstb...)
szerintem ufo-kutato egy internet-troll...:D
de ha nem, akkor üzenem neked és a haverjaidnak, hogy nem rabszolga robotok vagytok, csak nem tanultatok, és fos melót kaptatok.
elhoszem, hogy büdös a munka, de attól még nem kell uszítani :)
és a legszomorúbb az, hogy ezek mind választó polgárok...:D
Utolsónak:
Nem biztos, hogy már megkapták a választójogot...
Lehet, hogy az nem tetszik, hogy iskolába kell járni. Mert ugye az is az elbszott rendszer szüleménye.
"Ha magasabb szeretetrezgésen lennénk, akkor MINDENT tudnánk AMIKOR MEGSZÜLETÜNK!"-mondta a hippi, és belenyúlt a konnektorba, hogy megnézze mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!