18:25 hozászoló hazudik!
még nem volt élőben!
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:25
Pontosan. Jobb ha tudod, hogy az arzén a szén-alapú (azaz eddig hivatalosan is ismert)életformáknak MÉREG.
Mit gondolsz kik hozták be ezt a baktériumot?
"Mit gondolsz kik hozták be ezt a baktériumot?
"
azért egy kicsit vissza zökkenhetnél a valóságba.
Na megtudtam már én is egy két dolgot :)
Szoval a lényegében anyi hogy találtak egy magas arzéntartalmu kissebb toban olyan bakteriális élölényt ami a többi földi élölényel ellentétben a foszfor mellet arzént is termel... Ez a profok szerint földönkivüli dolog mert hát ugye egy hozzá hasonlo lény sincs a földön. Nemtudom... szerintem mivel egy magsa arzéntartalmu toban leltek ezekre egyszerüen csak mutatácio lépet fel , enyi.
Földön van-toban van - háboritatlanul volt sok ideig a to - mutáciora képes volt a környezett - nincs idegen életforma
probléma megoldva , lehet elemezni de szerintem ez mutácio nem pedig egy új faj (azzaz ha ugy tekintjük új faj de mutácio.)
én ezt már 1 hónapja tudom, mi ezen a nagy bejelentés?!
ha senki nem tudna róla akkor nagy bejelentés lenne, de így...
Bármibe lefogadom, hogy a NASA nem fog ilyet még véletlenül sem kimondani, hogy a baktérium földönkívüli eredetű lenne.
Csak azt, hogy mivel látható, hogy az arzén is hasznosítható az élethez így kitágultak a lehetőségek, hogy mely bolygókon alakulhat ki élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!