Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFOk-kal fel lehet valahogy...

UFOk-kal fel lehet valahogy venni a kapcsolatot? :D

Figyelt kérdés
2010. nov. 30. 01:03
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Persze, így: ET hív...ET haza...
2010. dec. 1. 13:48
 32/38 Kary07 válasza:

Üdv UFO kutató!

Ami azt illeti én hiszek a földönkívüli életformában.

Amit leírtál ,azok mind igen érdekes dolgok.

Tagadnám ha azt mondanám ,hogy mindent értettem de a lényeget azt igen.

Szóval bocsáss meg ha én is hülye kérdéseket teszek fel...

Nos ezekről a dolgokról olvastam könyveket a címe: A világ leghíresebb UFO-dossziéi 3.Több fajt is említ az egyik a "Rooswell-i szürkék" (tipikus UFO-nauta ábrázat ,szűrke bőr és nagy fekete szemek) nos állítólag ők nem igazán barátságosak....A másik faj a "Magas szőkők"-nek nevezett faj ők viszont állítólag barátságosak ,megpróbáltak technológiát átadni stb.

Nos itt merülnek föl a "lehet" ,hogy hülye kérdéseim:

Azt elmondtad ,hogy miért látogatnak ide a jók ,de miért jönnek erre a semmivel ki nem tűntetett helyre a rosszak is?Vagyis barátságtalanok...És talán megszokott kérdés lehet már de ha rossz céllal jönnek és fényéveket képesek utazni másodpercek alatt ,azt feltételezem ,hogy talán minden esélyük megvan ,hogy elpusztítsanak bennünket.(Úgy értem talán fegyverzet ,fejledt technologia és talán egy nagyszabású inváziós támadást is tudnának indítani)

Miért nem teszik?Egy feltevés lehet ,hogy talán a jók megvédenek?

És íme az utolsó kérdésem mint ahogyan fentebb említettem a könyvben amelyet olvastam olyasmit "pendítettek meg" ,hogy egy barátságos idegen faj technológiát kínált az emberiségnek....(A könyv szerint mi nem fogadtuk el)

Nos leírtad ,hogy szeretteljes lények és nem olyan gyarlók mint az ember...De egy "gyarló" fajnak miért adna át technológiát?Nem fél ,hogy ellenük fordítanák?

Engem ezek a kérdések foglalkoztattak leginkább melyekre soha senkitől nem igazán kaptam egyértelmű választ.

Még egyszer bocs ha hülyeségnek tűnik és előre is köszönöm a türelemdet.

2010. dec. 5. 10:11
 33/38 anonim ***** válasza:
Az a kérdésem, hogy milyen felsőbbrendű élőlények élnek a Vénuszon 92-szeres földi légköri nyomás mellett, szerves molekulák körforgása nélkül, víz nélkül, szén-dioxid légkör mellett, nagy mennyiségű kénsavat tartalmazva, 480°C-os hőmérséklet mellett? Mert ufokutató azt mondta, hogy vannak Vénuszlakók is...
2010. dec. 6. 11:49
 34/38 anonim válasza:

Huuuhhaaaa :)

Szerintem a legnagyobb probléma az, hogy el se tudjuk képzelni, hogy -számunkra nem életképes bolygón- létezhet valamilyen "élet"...

Meg azt hisszük, hogy a más bolygón élők is olyanok, mint mi... Nem is gondolkodunk más halmazállapotban, teljesen más formában csakis emberhez hasonlóban... Azt képzeljük űrhajók érkeznek, pedig lehet itt vannak valahol egy teljesen más helyzetben, létezésben... Csak mi nem abban gondolkodunk...

Jajj de örültem, mikor múlt héten olyan élőlényt találtunk, ami a mi gondolkodásunkat is megcáfolta, jéééé máshogy is felépülhet egy életforma... Vicces volt számomra :)

...és én még nem tudok róla, hogy találkoztam volna földönkívüliekkel. Nem mutattak még olyan felvételt vagy bizonyítékot aminél ki tudom zárni, hogy photoshop, vagy trükkös felvétel. DE nagy balgaság lenne azt hinni, hogy ebben a hatalmas létben csakis mi emberek élünk!!! :)

Szerintem nem szabad hitetlenkedni, de vigyázni kell a csalókkal :)

Kíváncsian olvasom az írásaitokat, a témában nem vagyok jártas, csak hát nyitott vagyok az újra :)

2010. dec. 6. 12:25
 35/38 Betthinah válasza:
Persze,Geronazzo Mária illetékessel kell időpontot egyeztetni..
2010. dec. 8. 21:51
 36/38 Valaki Renáta ***** válasza:
Igen én is ismerek olyat aki nem hívta őket, de bárhová megy nem hagyják békén. És azóta is próbálja kiheverni a traumát, ráadásul nem is egy hanem legalább két faj is úgymond "elrabolta". Lehet hogy segíteni akarták azt a valakit, de az ellenkezőjét érték el vele szerintem.
2011. júl. 22. 12:13
 37/38 Valaki Renáta ***** válasza:

hm.. Ufo-kutató:

Egy kérdés.

Akkor az a kisgyermek akit "elrabolnak" és közben szörnyű dolgokat él át, akkor azt is ő maga vonzotta be?

(Nem ér azt mondani hogy még az előző életében..)

Amennyire én tudom, a nagyon fiatal gyerekek tiszta tudatúak. (nekik még minden új és nem ítélnek el, vagy meg semmit.)

Hogyan lehet akkor hogy mégis ilyen dolgokat vonz be az életébe ő saját maga?

(Megelőlegzem a nyugodt válasz lehetőségét, de sok kommented mögött nem értem az indulatot.)

2011. júl. 22. 13:12
 38/38 Valaki Renáta ***** válasza:

(Időközben aktualitását vesztette a kérdésem.)

Minden jót mindenkinek!

2011. júl. 22. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!