UFOk-kal fel lehet valahogy venni a kapcsolatot? :D
Figyelt kérdés
2010. nov. 30. 01:03
21/38 anonim válasza:
Hát én úgy hallottam a 404 már felvette a kapcsolatot és telepátiával csinálja. 404 egy ide regisztrált tag és sokan őrültnek nézik mert beszélget velük telepátiával.
22/38 anonim válasza:
tegnap 20:11-es: "amúgy én nem tudom de valahogy biztos, nekem még nem sikerült mondjuk nem is próbáltam."
Ez a mondat mekkora :D:DD:D:D
23/38 anonim válasza:
amit ufo kutato ír az igy van.
szeretetteljes állapotba kell lenni,és hatásos
Ugyanigy veheted fel az angyalokkal is a kommunikáciot.
és ők válaszolnak is.
meditácioval lehet szerintem könnyen elvégezni ezeket a müveleteket egy amatőrnek.
24/38 anonim válasza:
Kristalykid: Mikor felveszed a kapcsolatot az "angyalokkal" meg az "UFO"-kkal te ilyenkor mit hallasz? Megszólal a fejedben egy hang vagy mi?
25/38 anonim válasza:
ufókkal nem szoktam,elvileg akkor ugyanolyan folyamat mint ha az angyalokkal venném fel.
igen olyan mintha melletem ,melegség van és beszél. De ez csak meditácio alatt van igy.
de meditácio nélkül tudok ingával meg médiumi irással is kommunikálni, ekkor hang nincs hanem ők irányitanak.
26/38 anonim válasza:
amit irtam, h "beszél" igen a fejembe jön valamikor meg gondolatokkal küldik az infot.
27/38 anonim válasza:
Akkor ideje pszichológushoz menned :)
28/38 anonim válasza:
:D
kezdjük azzal,hogy egy pszichológus tud ezekről a dolgokrol.
29/38 anonim válasza:
És nem írt fel neked még gyógyszert? Hiba...
30/38 anonim válasza:
neked anyukád nem mondta ,hogy ne nézegess ufo-s témát mert még ártani fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!