Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFOk-kal fel lehet valahogy...

UFOk-kal fel lehet valahogy venni a kapcsolatot? :D

Figyelt kérdés
2010. nov. 30. 01:03
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
Addig örülj amíg nem akarják veled felvenni a kapcsolatot.
2010. nov. 30. 01:49
 2/38 anonim ***** válasza:
Mi a baj velük, lehet már régen fel is vették a kapcsolatot.
2010. nov. 30. 01:59
 3/38 anonim ***** válasza:
Ne légy rá kíváncsi, utánna soha nem leszel az az ember aki előtte voltál.
2010. nov. 30. 02:15
 4/38 A kérdező kommentje:

nem akarom meg semmi ilyesmi:P

csak kíváncsi vagyok rá, meg h kell arra is

egyik ismerősöm hisz bennük,aztán meg akarom mondani neki h kell xD mert ő se tudja. :PP

2010. nov. 30. 02:21
 5/38 anonim ***** válasza:

A Te korodban ez az erdeklodes termeszetes, hiszen annak idejen Engem is nagyon izgatott ez a tema.

Elhiszem a letezesuket, de amiket olvastam ezzel kapcsolatosan, hat nem igazan szeretnem Veluk felvenni a kapcsolatot, mivel a tortenetek, amiket olvastam, pontosan az UFOK altal "elvitt" szemelyek esemenyeit irtak le, igy Nekem ennyi eleg is volt.

Mas dolog az, amikor valaki ennek a munkanak szenteli az eletet, s ezert foglalkozik ezzel, tehat kutato.

2010. nov. 30. 06:14
 6/38 A kérdező kommentje:

02.15, te tudsz valamit??

utolsó: hát felőlem ismerősöm elviheti,annyira bele van bonyolódva:S vigyék aztán dobják vissza hagy tanulja meg mivel játszik xd

2010. nov. 30. 07:49
 7/38 anonim ***** válasza:
Szerintem fel lehet venni. Egy hatalmas nagy gabona kört kell rajzolnod , és ott kell maradnod ameddig nem jönnek. Kb hónapokig is eltarthat , de nem mehetsz el.
2010. nov. 30. 08:52
 8/38 A kérdező kommentje:

XD

de mondom nem én akarom ...

na még neten is nézem.

de azért ideírom ha elviszik, jót röhögök majd XD

2010. nov. 30. 08:53
 9/38 anonim ***** válasza:
75%

Már ezen a fórumon is többször le volt írva, hogy földönkívüli testvéreinkkel bármikor ki lehet alakítani a kapcsolatot!

Mégis állandóan kezditek ebben a témában is újra kérdéseket, mint ha semmi nem tudnátok! ( Ilyen volt pl. a Plejád-téma is, melyről részletes magyarázatot adtam, ennek ellenére kezdtétek újra a naivul tudatlan kérdésfeltevést! )

Tehát még egyszer :

A hozzánk idelátogató földönkívüli civilizációk túlnyomó többsége POZITÍVNAK nevezhető, vagyis létük az isteni szereteten, bölcsességen és intelligencián alapszik. Velük BÁRMIKOR fel lehet venni a kapcsolatot, ha lelkileg felemelkedsz AZ Ő REZGÉSSZINTJÜKRE, vagyis a korlátlan, semmit sem kizáró szeretet állapotába!

Ők ezt a gondolati energiát, amit te küldesz feléjük, rögtön érzékelik, sőt sokkal többet tudnak rólad, mit te saját magadról, mivel az ember aurikus teréből is ( amelyben minden inkarnáció tapasztalata is ott van ) úgy olvasnak, mint a nyitott könyvből, ezért alig, hogy gondolati energiát küldesz feléjük, már pontos elemzésük van rólad, hogy szándékaid barátságosak-e, nincs-e mögötte valami sötét elem!

1945 óta, mióta az emberiség felett a kollektív öngyilkosság réme fenyeget az atombomba, a környezetszennyeződés és a materialista életmód miatt, számtalan földönkívüli civilizáció kereste fel a Földet. Ezek a világegyetem minden szegletéből jöttek-jönnek, sőt más világegyetemekből is!

Ezek legtöbbje, mint említettem, pozitív civilizáció, mivel ők azonnal elkezdték a Föld finomanyagi, éter- és asztrál-szférájának a tisztítását, amely munka nélkül a Földünk MÁR AZ ÖTVENES ÉVEK ELEJÉN MEGSEMMISÜLT VOLNA!

Ezért teljesen lehetetlen, hogy a Föld hamarosan bekövetkező dimenzióváltása előtt a földönkívüli testvéreink akár csak egy másodpercre is elhagyják a Földet, mivel azt a sok mocskot, amit érzelmi, gondolati és anyagi szinten termelünk, NEKIK KELL SEMLEGESÍTENI, hogy egyáltalán a Föld és a kozmikus törvényeket állandóan felrúgó emberiség egyáltalán kihúzza a nagy átalakulásig!

A segítő és minket korlátlanul szerető testvéreink nagy anyahajóikkal állandóan a Föld légkörében állomásoznak a 4. és az 5. dimenzióban. És bizonyos az is, hogy ha most kinézel az ablakodon, akkor MOST IS OTT VANNAK a fejed felett, mivel most is sok százezer evakuációs és kutatóhajó állomásozik a Föld körül, hogy segítse a földi nagy átalakulást!

Ha pillanatra át tudnál váltani éter-látásra, akkor azonnal megpillantanád őket! De még így is, nem látva őket, akár egy kérdést is intézhetnél hozzájuk : "Meg tudnának-e jelenni előtted az égbolton?" ( Ez derűs időben lenne ideális. )

Ekkor azt történik, hogy, mint említettem, azonnal észlelik a gondolatodat, és a másodperc töredéke alatt elemzik is, hogy a hozzájuk jövő gondolat szeretetteljes volt-e ( vagyis megvan-e irántuk BIZALOM ). Ha ez a helyzet, akkor azt is csinálhatják, hogy alacsonyabb rezgésszámra kapcsolják az űrhajóikat, a 3. és a 4. dimenzió ( a légnemű és a kémiai éter )határára, mely a felhőképződés szintje. Ekkor, szinte semmiből, egy óriási ovális felhő kezd kialakulni, mely felveszi az adott evakuációs anyahajó kontúrját!

Teljesen 3D-s szintre rendszerint nem jönnek le, mert akkor a légierő megtámadná őket - mert minket MÉG MINDIG a félelem tart a markában, amely elhomályosítja a tudatunkat, és saját rémképeinkkel hadakozunk egész életünkben - és a negatív földönkívüliek maroknyi csoportját ÉPPEN EZÉRT vonzottuk ide, és azért reklámozza őket állandóan a média, pozitív földönkívüli testvéreinkről egy szót sem ejtve!.

2010. nov. 30. 09:25
 10/38 anonim ***** válasza:
Kedves ufókutató, én nem hívtam őket, mégis kiválasztottak. A kölcsönös tisztelet alapja a kapcsolaltunknak.
2010. nov. 30. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!