UFOk-kal fel lehet valahogy venni a kapcsolatot? :D
nem akarom meg semmi ilyesmi:P
csak kíváncsi vagyok rá, meg h kell arra is
egyik ismerősöm hisz bennük,aztán meg akarom mondani neki h kell xD mert ő se tudja. :PP
A Te korodban ez az erdeklodes termeszetes, hiszen annak idejen Engem is nagyon izgatott ez a tema.
Elhiszem a letezesuket, de amiket olvastam ezzel kapcsolatosan, hat nem igazan szeretnem Veluk felvenni a kapcsolatot, mivel a tortenetek, amiket olvastam, pontosan az UFOK altal "elvitt" szemelyek esemenyeit irtak le, igy Nekem ennyi eleg is volt.
Mas dolog az, amikor valaki ennek a munkanak szenteli az eletet, s ezert foglalkozik ezzel, tehat kutato.
02.15, te tudsz valamit??
utolsó: hát felőlem ismerősöm elviheti,annyira bele van bonyolódva:S vigyék aztán dobják vissza hagy tanulja meg mivel játszik xd
XD
de mondom nem én akarom ...
na még neten is nézem.
de azért ideírom ha elviszik, jót röhögök majd XD
Már ezen a fórumon is többször le volt írva, hogy földönkívüli testvéreinkkel bármikor ki lehet alakítani a kapcsolatot!
Mégis állandóan kezditek ebben a témában is újra kérdéseket, mint ha semmi nem tudnátok! ( Ilyen volt pl. a Plejád-téma is, melyről részletes magyarázatot adtam, ennek ellenére kezdtétek újra a naivul tudatlan kérdésfeltevést! )
Tehát még egyszer :
A hozzánk idelátogató földönkívüli civilizációk túlnyomó többsége POZITÍVNAK nevezhető, vagyis létük az isteni szereteten, bölcsességen és intelligencián alapszik. Velük BÁRMIKOR fel lehet venni a kapcsolatot, ha lelkileg felemelkedsz AZ Ő REZGÉSSZINTJÜKRE, vagyis a korlátlan, semmit sem kizáró szeretet állapotába!
Ők ezt a gondolati energiát, amit te küldesz feléjük, rögtön érzékelik, sőt sokkal többet tudnak rólad, mit te saját magadról, mivel az ember aurikus teréből is ( amelyben minden inkarnáció tapasztalata is ott van ) úgy olvasnak, mint a nyitott könyvből, ezért alig, hogy gondolati energiát küldesz feléjük, már pontos elemzésük van rólad, hogy szándékaid barátságosak-e, nincs-e mögötte valami sötét elem!
1945 óta, mióta az emberiség felett a kollektív öngyilkosság réme fenyeget az atombomba, a környezetszennyeződés és a materialista életmód miatt, számtalan földönkívüli civilizáció kereste fel a Földet. Ezek a világegyetem minden szegletéből jöttek-jönnek, sőt más világegyetemekből is!
Ezek legtöbbje, mint említettem, pozitív civilizáció, mivel ők azonnal elkezdték a Föld finomanyagi, éter- és asztrál-szférájának a tisztítását, amely munka nélkül a Földünk MÁR AZ ÖTVENES ÉVEK ELEJÉN MEGSEMMISÜLT VOLNA!
Ezért teljesen lehetetlen, hogy a Föld hamarosan bekövetkező dimenzióváltása előtt a földönkívüli testvéreink akár csak egy másodpercre is elhagyják a Földet, mivel azt a sok mocskot, amit érzelmi, gondolati és anyagi szinten termelünk, NEKIK KELL SEMLEGESÍTENI, hogy egyáltalán a Föld és a kozmikus törvényeket állandóan felrúgó emberiség egyáltalán kihúzza a nagy átalakulásig!
A segítő és minket korlátlanul szerető testvéreink nagy anyahajóikkal állandóan a Föld légkörében állomásoznak a 4. és az 5. dimenzióban. És bizonyos az is, hogy ha most kinézel az ablakodon, akkor MOST IS OTT VANNAK a fejed felett, mivel most is sok százezer evakuációs és kutatóhajó állomásozik a Föld körül, hogy segítse a földi nagy átalakulást!
Ha pillanatra át tudnál váltani éter-látásra, akkor azonnal megpillantanád őket! De még így is, nem látva őket, akár egy kérdést is intézhetnél hozzájuk : "Meg tudnának-e jelenni előtted az égbolton?" ( Ez derűs időben lenne ideális. )
Ekkor azt történik, hogy, mint említettem, azonnal észlelik a gondolatodat, és a másodperc töredéke alatt elemzik is, hogy a hozzájuk jövő gondolat szeretetteljes volt-e ( vagyis megvan-e irántuk BIZALOM ). Ha ez a helyzet, akkor azt is csinálhatják, hogy alacsonyabb rezgésszámra kapcsolják az űrhajóikat, a 3. és a 4. dimenzió ( a légnemű és a kémiai éter )határára, mely a felhőképződés szintje. Ekkor, szinte semmiből, egy óriási ovális felhő kezd kialakulni, mely felveszi az adott evakuációs anyahajó kontúrját!
Teljesen 3D-s szintre rendszerint nem jönnek le, mert akkor a légierő megtámadná őket - mert minket MÉG MINDIG a félelem tart a markában, amely elhomályosítja a tudatunkat, és saját rémképeinkkel hadakozunk egész életünkben - és a negatív földönkívüliek maroknyi csoportját ÉPPEN EZÉRT vonzottuk ide, és azért reklámozza őket állandóan a média, pozitív földönkívüli testvéreinkről egy szót sem ejtve!.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!