UFOk-kal fel lehet valahogy venni a kapcsolatot? :D
A legtöbb kapcsolat a tudatalatti hívásra alakul ki, és csak kevesebb a tudatosra - mivel, mint sokszor említettem, a tudatalatti pillanatnyilag erősebb az emberben, mint a tudatos!
Ez az elemi tény nagyon messze vezetne! Nemcsak annak a felismerésére, hogy a negatív földönkívüliekkel való kapcsolatot nagyon erős tudatalatti ösztönzésre MAGA AZ EMBER ALAKÍTJA KI, Ő ADJA MEG RÁ AZ ENGEDÉLYT, hanem arra is, hogy az ember életében MINDEN negatív eseményt tudatalatt SAJÁT MAGA VONZ BE, SAJÁT MAGA ADJA MEG RÁ AZ ENGEDÉLYT, akkor is, ha nappali tudat a csillagokat is letagadja az égről, és egész nap nyafog az ő szomorú sorsa miatt!
Ufo-kutató!
ez most komolyan igaz amit leírtál?-elég hihetetlennek tűnik...-
Ufó kutató , hogyan tudnák idegenekkel találkozni?
Melyik a kedvenc idegen fajod?
UFO-kutatónak igaza van! A tökéletes szeretet-rezgést elérni pedig nagyon könnyű.
LSD ecsém LSD!
Whoa, én már elértem a szeretet rezgést. WHOA! Ez még intenzívebb mint az előbb! ÓÓÓÓÓ! ÁÁÁÁÁÁ
-"Kisfiam! Szállj már le a mosógépről mert nem tud így rendesen centrifugálni!" Ennyi :)
(Amúgy a szeretet-rezgés résznél abbahagytam az olvasást, szóval nem tudom hogy ki-mit írt, de ez a szeretetrezgés ami van olyan jó, hogy nem is érdekel.)
-Béla! Még egy kis füvet is!
AAAHHHH.
Kedves Diator!
Sokszor megírtam, hogy elsősorban érzelmileg-gondolatilag kell szeretetteljes állapotba jutnod, hogy pozitív fajokkal felvegyed a kapcsolatot!
És abban a pillanatban, hogy kész leszel BELSŐLEG, kialakulhat a kapcsolat - előbb nem!
Ha pedig még nem alakult ki a kapcsolat, akkor az azt jelenti, hogy a személyiséged még teljes egészében nem érett erre! - Türelmesen várnod kell!
Kedvenc földönkívülijeim pedig a vénusziak, Szíriusz A-beliek, Androméda galaxisbeliek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!