Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Fontos! Mi zörög a padláson...

Fontos! Mi zörög a padláson UFO vagy szellem vagy mi? Mi a teendő?

Figyelt kérdés

UFO vagy szellem? Meghalt a szomszéd néni és azóta van ez a zörgés, de se nem macska semmi nincs fenn, és nem kis zörej hanem nagyon hangos. Már úgy fél az egész család, én is sírva fakadtam a félelemtől. Ez már kb. két hete folyik, azóta mióta a szomszéd néni meghalt, és csak este 9 és hajnali 4 óra között. Nappal nem! Nappal fel szoktunk menni a padásra ma is felmentünk és nem volt ott senki és semmi. De este amikor ezek a zörgések vannak, senki nem mer felmenni mert mindenki fél.

Most azon vagyunk hogy egy bibliát nyitvahagyunk a padláson és egy fehér gyertyát fogunk meggyújtani hátha vége lesz ennek. Ha nem, a bátyám azt mondta kikell hívnunk egy szakértőt mert ez már nem állapot!

Az ablakok ajtó csukva van, nem tud bemenni semmi.

A hang pedig olyan hang amit állat nem tud csinálni. Olyan a hang, mintha 2 kilós acélgolyó esne a padlóra és gurul. Ha van valakinek hasonló élménye vagy ért ehhez az könyörgök segítsen! Légyszi ne gúnyolódjatok mert nem hülyéskedek! Én is csak akkor hittem el amikor meghallottam.

2010. nov. 29. 00:58
 111/133 A kérdező kommentje:
Remélem igazad lesz és a szomszéd pasi csinálta. Nagyon remélem! Az biztos hogy nem egy téli álmot alvó kisegér dobál súlyzókat a padláson ami még gurul is.
2010. nov. 29. 21:45
 112/133 anonim ***** válasza:
84%
A kúltúra verdesi a plafont...
2010. nov. 29. 21:47
 113/133 anonim ***** válasza:
Majd írj, nagyon kíváncsi vagyok a fejleményekre. Ha nem lesz éjjel golyóguritás, a faszi volt, az tuti. Én elbeszélgetnék vele az biztos.
2010. nov. 29. 23:22
 114/133 anonim ***** válasza:

menjetek fel éjfél körül.

egy gyertyával.ha szellem akkor majd elfújja és féltek max.xD

de nem hiszem..mert nekünk meg a tető zörög és csak a szél miatt hallom úgy,kb énis mintha gurítanának valamit,vagy erősen kopognának. de sztem a pasi lesz az :/.

2010. nov. 29. 23:43
 115/133 anonim ***** válasza:
54%

Kedves kerdezo!

Mibol gondolod azt, hogy az UFOK vagy a szellemek hozzatok jarnak labdazni, sportolni?

Miert tartod elkepzelhetetlennek azt, hogy az allatok jatszanak ejszaka?

A nyest tudd ekkora zajt csapni, ezt tobben is leirtak mar, de Te ragaszkodsz ahhoz, hogy a szellemvilagbol erkeztek hozzatok!

Be van zarva minden, tehat az allat nem tud bejutni, sem a szomszed. Hidd el, hogy a nyest az egy pici allat es egesz pici helyen is betudd jutni, s nagyon pici helyen is elfernek. Tobben tapasztalatbol irtunk, tehat probaltunk segiteni.

Azert azt is furcsalnam, hogy a szomszed neninek a szelleme fog a tetoterben labdazni, de ugy latszik, hogy Te meg ezt is elkepzelhetonek tartod.

Tegyel fel egy radiot a tetoterbe es egesz nap szoljon olyan hangosan, hogy az allatokat zavarja, de Titeket nem.

Amikor igy teszel, akkor par nap mulva elfognak menni es nem is kell erre egy vagyon kifizetni!

Jatszanak az allatok, ugralnak, de nem labdaznak es Ti ezt halljatok. Kepzeld el azt,hogy a kisebb testu majmok jatszanak, azok mekkora zajt tudnak csapni.

2010. nov. 30. 06:37
 116/133 anonim ***** válasza:
Na mi volt este??
2010. nov. 30. 06:58
 117/133 anonim ***** válasza:
51%

Lehet a szomszéd ott szokott sörözni, mert nincs tüzelője, és az ő házában hideg van. És mindig leejti az üres üveget, és az koppan, meg gurul. :D

Vagy...egy illegális tekepálya üzemel a tudtokon kívül a padlásotokon. :D

2010. nov. 30. 09:24
 118/133 A kérdező kommentje:

Nah tegnap éjjel nem volt golyó gurítás! Mindenki nyugodtan aludt végre kialudtuk magunkat! Remélem így is marad.

Akár mi vagy ki volt, már nem tud bemenni mert be van lakatolva a padlás szoba ajtaja!

Köszönöm mindenki segítségét!

2010. nov. 30. 12:01
 119/133 anonim ***** válasza:
75%

Akkor én ma nyitva tartanám és felmennék!

Lehet akkor a szomszéd volt ezt viszont bizonyítani kell és feljelenteném ha ö volt az! Magánlakk sértés!

2010. nov. 30. 12:46
 120/133 anonim ***** válasza:
16%
Na látod kérdezö nincs semmi UFO csak te voltál ilyen hülye :)
2010. nov. 30. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!