Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Fontos! Mi zörög a padláson...

Fontos! Mi zörög a padláson UFO vagy szellem vagy mi? Mi a teendő?

Figyelt kérdés

UFO vagy szellem? Meghalt a szomszéd néni és azóta van ez a zörgés, de se nem macska semmi nincs fenn, és nem kis zörej hanem nagyon hangos. Már úgy fél az egész család, én is sírva fakadtam a félelemtől. Ez már kb. két hete folyik, azóta mióta a szomszéd néni meghalt, és csak este 9 és hajnali 4 óra között. Nappal nem! Nappal fel szoktunk menni a padásra ma is felmentünk és nem volt ott senki és semmi. De este amikor ezek a zörgések vannak, senki nem mer felmenni mert mindenki fél.

Most azon vagyunk hogy egy bibliát nyitvahagyunk a padláson és egy fehér gyertyát fogunk meggyújtani hátha vége lesz ennek. Ha nem, a bátyám azt mondta kikell hívnunk egy szakértőt mert ez már nem állapot!

Az ablakok ajtó csukva van, nem tud bemenni semmi.

A hang pedig olyan hang amit állat nem tud csinálni. Olyan a hang, mintha 2 kilós acélgolyó esne a padlóra és gurul. Ha van valakinek hasonló élménye vagy ért ehhez az könyörgök segítsen! Légyszi ne gúnyolódjatok mert nem hülyéskedek! Én is csak akkor hittem el amikor meghallottam.

2010. nov. 29. 00:58
 101/133 anonim ***** válasza:
A szomszéd pasi a lépcső alján vagy a tetején vagy az ajtótokban volt?Mert nem m1!
2010. nov. 29. 19:18
 102/133 anonim ***** válasza:
37%
Ne fossatok már. Felmentek hárman három jó lámpával, aztán akkor nem kell félnetek, akármi is van ott, nem fog rátok támadni.
2010. nov. 29. 19:38
 103/133 A kérdező kommentje:
Lent volt a lépcsőnél és az az érdekes hogy hazafelé vette az irányt de amikor megláttuk már felénk jött. Amúgy ő át tud jönni a karítésen hátul mert van ilyen átjáróka, rés amin át lehet jönni, de nem utca fronti kerítésen hanem ő és mi köztünk. Lehet hogy ő szórakozik de még nem biztos. Ha ma is hallunk gólyó hangot a padlás szobán akkor nem ő az mert nem lehet bemenni. Le van lakatolva!
2010. nov. 29. 19:49
 104/133 anonim ***** válasza:
De le tudott jönni ilyen hamar 6 méteres lefagyott lépcsőről?
2010. nov. 29. 20:00
 105/133 A kérdező kommentje:
Nem volt a lépcsőn tehát nem biztos hogy felment és lejött rajta. De amikor hallottuk a zörgést nem egyből mentünk ki mert összeszedtük a pisztolyt puskát kést az volt vagy fél perc. Annyi idő alatt lelehet jönni. De nem is biztos hogy ő volt csak ott volt a lépcső aljánál.
2010. nov. 29. 20:10
 106/133 anonim ***** válasza:
62%
Ő volt, tuti, ne foss. Gondolom még mindig nem hallottátok a gurulást. És nem. Nem tudjátok megkülönböztetni a rágcsálót egy 2 kg-os golyótól, ha még egy 2 kg-os golyó sincs otthon, amivel megnézhetnétek, hogy milyen is az.
2010. nov. 29. 20:39
 107/133 anonim ***** válasza:
Kérdező, a két kilós vasgolyódat értjük mire mondod, de te nem érted, hogy akinek már csaptak egerek zajt a padlásán, az pontosan tudja, hogy ő is így írta volna le azt a hangot, amit a kis fikák okoznak. Nálunk olyan volt, mintha valami 10kilós állat ugrálna, rohangálna, borongatna a padláson éjszakánként. Teljesen be voltam fosva. És mondom, miután egyik nap felmentünk nappal (már sokadszorra) és nem találtunk semmit, feljött utánunk a macska, de nem vettük észre és felzártuk. Egy ideig ott volt, majd meghallottuk, hogy nyávog, és leengedtük. Nagyon jó kis egerész, megfogott mindent, és zaj sem volt azóta sem. Ezek a kis szarok, rágcsálnak, kaparnak, berágják magukat a szigetelésbe, fészket csinálnak, és éjszaka lesznek aktívak, és olyan zajt csapnak, hogy majd befosol, tényleg mintha valami nagy dolog lenne az.
2010. nov. 29. 21:07
 108/133 anonim ***** válasza:
62%
Arra már gondoltál, hogy a gyertyát , ha ott hadjátok, akkor feléghet a padlásotok. Szerintem is egy kis egér. Nálunk is volt már ilyen. Persze hiszek a szellemekben mert már volt vele tapasztalatom, de figyelj, tegyetek egy egércsapdát este, és kiderül , hogy mi a helyzet. Aztán meg ufo biztos, hogy nem, hiszen hogy menne be a Padlásotokra. Ne állíts baromságokat. Keressétek meg azt a helyet, ahol a legerősebb a hang. Tegyetek egy egér csapdát is, és ha ez sem segít akkor, világítsátok ki a padlást, és menyetek fel, ne legyetek gyáva nyuszik.
2010. nov. 29. 21:20
 109/133 A kérdező kommentje:

ma 20:39

tudom milyen 1 golyó gurulása, mert attól hogy nőálunk nincsennek golyók még tudom. Voltam bowlingozni is és had ne keljen már magyarázni honnan tudom milyen 1 golyó gurulása! Nem értem az összefüggésted. Attól hogy nincs itthon golyónk MÉG TUDOM MI AZ A GOLYÓ és hallottam már golyót gurulni képzeld el! Bálnánk és aligátorunk sincs mégis láttam már bálnát és aligátort állatkertben!

2010. nov. 29. 21:28
 110/133 anonim ***** válasza:
62%
Összeszedtük a puskát, kést stb. Basszus komolyan mondom nagyon nevetek. Szerintem ő lesz a ludas.Hajrá Békéscsaba, Hajrá Miskolc!
2010. nov. 29. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!