Fontos! Mi zörög a padláson UFO vagy szellem vagy mi? Mi a teendő?
UFO vagy szellem? Meghalt a szomszéd néni és azóta van ez a zörgés, de se nem macska semmi nincs fenn, és nem kis zörej hanem nagyon hangos. Már úgy fél az egész család, én is sírva fakadtam a félelemtől. Ez már kb. két hete folyik, azóta mióta a szomszéd néni meghalt, és csak este 9 és hajnali 4 óra között. Nappal nem! Nappal fel szoktunk menni a padásra ma is felmentünk és nem volt ott senki és semmi. De este amikor ezek a zörgések vannak, senki nem mer felmenni mert mindenki fél.
Most azon vagyunk hogy egy bibliát nyitvahagyunk a padláson és egy fehér gyertyát fogunk meggyújtani hátha vége lesz ennek. Ha nem, a bátyám azt mondta kikell hívnunk egy szakértőt mert ez már nem állapot!
Az ablakok ajtó csukva van, nem tud bemenni semmi.
A hang pedig olyan hang amit állat nem tud csinálni. Olyan a hang, mintha 2 kilós acélgolyó esne a padlóra és gurul. Ha van valakinek hasonló élménye vagy ért ehhez az könyörgök segítsen! Légyszi ne gúnyolódjatok mert nem hülyéskedek! Én is csak akkor hittem el amikor meghallottam.
ma 20:39
tudom milyen 1 golyó gurulása, mert attól hogy nőálunk nincsennek golyók még tudom. Voltam bowlingozni is és had ne keljen már magyarázni honnan tudom milyen 1 golyó gurulása! Nem értem az összefüggésted. Attól hogy nincs itthon golyónk MÉG TUDOM MI AZ A GOLYÓ és hallottam már golyót gurulni képzeld el! Bálnánk és aligátorunk sincs mégis láttam már bálnát és aligátort állatkertben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!