Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A tudósok most akkor tévednek,...

A tudósok most akkor tévednek, vagy hazugsággal hitegetnek minket? Miért hazudnak nekünk?

Figyelt kérdés

Láttam, hogy mások hogy szokták, ezért gondoltam én is leírom az Igazságot.

A kormány és meg nem nevezhető szervek szándékosan elferdítik a kutatások eredményét a Holddal kapcsolatban, tudomásomra hozták ugyanis, hogy valójában sajtból van, még pontosabban itáliai parmezánból.

Mielőtt a sok rosszindulatú válaszoló belém kötne itt a bizonyíték:

[link]

[link]

Senkit sem kötelezek semmire, szeretem az embereket a természetet a pockokat, éppen ezért nem érdekel ha nem igaz amit írtok... DE ha nem hiszitek el az igazságot, az csak azt jelenti, mennyire nem értetek a témához. Ti nem szólhattok hozzá a kérdéshez.

Ismétlem, aki nem ért velem egyet, tehát nem ért a témához, az ne írjon!!!

2010. nov. 27. 11:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
'Réti bubozér' Az nem ementáliából van hanem Pannónia sajtból :D Miért és a gázbolygók azért vannak gázokból mert odafingottam egy k*rva nagyot?? vagy miért?? :D Ja és a repülő csészealjak meg tihany camambert-ből vannak?
2010. nov. 27. 20:28
 22/27 anonim válasza:

pihenyj katopna! javaslom, hogy pástétomot készítsenek a népcsoport embereiből és adják el jó pénzért a phagtusakf-nak. minden 10. adag mellé sajtot és coca-colát adjanak!

:D

2010. nov. 28. 16:21
 23/27 anonim válasza:
Hú ba**ki te tényleg elég sültbolond lehetsz embeer...:D egyszer szívesen leülnék véled kávézni de persz egy kis sajtval is han legyen az egész egy kicsit olyan mint a füstbe ment terv:D
2010. dec. 8. 15:53
 24/27 A kérdező kommentje:
Ha nem ismered fel az iróniát és tudatosan nonszensz kérdést, az a te bajod. :-)
2010. dec. 8. 15:57
 25/27 anonim ***** válasza:

hihetetle mekkora hülyék vagytok.

Amit a tudomány állit nem úgy kell veni hogy szent törvény és aki ellent mond az hülye.

-.-''

pár napja NASA talált 1 olyan baktériumot ami DNS-ében foszfor helyet arzén pedig azt hitték hogy lehetetle és ha valaki olyat állítana bizonyíték nélkül lehülyézni mindenki.

csoda hogy nem kiált a nép kamu táblát -.-''

2010. dec. 8. 16:47
 26/27 anonim ***** válasza:

KAMU!

Jelentem, az élőlények nagy többségét (A többit az embereink elfogyasztották.) ezennel sikeresen pástétomosítottuk, és a szállítóhajó érkezéséig a hold sötét felén tartjuk őket néha-néha kivilágított raktárakban.

A sajtot továbbá bányászni kezdtük, így valószínűleg újabb kráterek keletkezhetnek a holdon.

Ezentúl bejelentem, hogy 3000 méter mélyen, valószínűleg a hold magjában, megkövesedett őskori civilizációk által létrehozott, korántsem megkövesedett Coca Colát találtunk, amit hagyományos olajfúró technikával elkezdtünk kinyerni. Ki hitte, hogy egyszer ez a technika barna aranyat is a felszínre hoz majd?

2010. dec. 9. 20:59
 27/27 anonim ***** válasza:

OFF

16:47

Mi nem vagyunk fanatikus barmok, "csak tudjuk mi igaz és mi nem".

És azt hiszem egy kis humorérzékkel rá lehet jönni, hogy miért raktam az előbbi fél mondatot idézőjelbe. Irónia.

Mellesleg a világ már kamut kiáltott az arzénos cuccokra.

ON

Lol OMFG! WTF?

2010. dec. 9. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!