Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A tudósok most akkor tévednek,...

A tudósok most akkor tévednek, vagy hazugsággal hitegetnek minket? Miért hazudnak nekünk?

Figyelt kérdés

Láttam, hogy mások hogy szokták, ezért gondoltam én is leírom az Igazságot.

A kormány és meg nem nevezhető szervek szándékosan elferdítik a kutatások eredményét a Holddal kapcsolatban, tudomásomra hozták ugyanis, hogy valójában sajtból van, még pontosabban itáliai parmezánból.

Mielőtt a sok rosszindulatú válaszoló belém kötne itt a bizonyíték:

[link]

[link]

Senkit sem kötelezek semmire, szeretem az embereket a természetet a pockokat, éppen ezért nem érdekel ha nem igaz amit írtok... DE ha nem hiszitek el az igazságot, az csak azt jelenti, mennyire nem értetek a témához. Ti nem szólhattok hozzá a kérdéshez.

Ismétlem, aki nem ért velem egyet, tehát nem ért a témához, az ne írjon!!!

2010. nov. 27. 11:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, és ez nem hit kérdése! Én pl. ezt TUDOM. Csakúgy, mint a kérdező.
2010. nov. 27. 12:40
 12/27 anonim ***** válasza:
75%
most nem tudom eldönteni, hogy a kérdező szimplán hülye, vagy tudatosan szórakozik
2010. nov. 27. 12:41
 13/27 A kérdező kommentje:

12:39, ezt a kihalt civilizációt amire gondolsz, Trunakátusoknak hívták, ők voltak az univerzum egyik legbölcsebb népe. A Holdat eredetileg Csillagközi Rezervátumnak szánták, ezért is kellettek a mesterséges víztározók amit az előbb írtam.

Amikor menthetetlenül megpusztultak, a Fegyveres Fogascetek Farazeusa nevű menekítő hajón jöttek a földre, hogy az oceánjainkban és patakjainkban alapítsák újra társadalmukat.

2010. nov. 27. 12:51
 14/27 anonim ***** válasza:
Na ebben viszont tévedsz. Ők eredetileg a Lófej ködben éltek, onnan kezdték el kolonizálni a környező bolygókat, de voltak, akik a haladó nézeteik miatt szembekerültek az Ortodox Felső Hatalom Tanácsával, és ezek a szakadárok a Fegyveres Fogascetek Farazeusá-n ide jöttek, hogy a Hold létrehozása után megerősödjenek, és megdönthessék a hatalmat. Tehát az nem menekülő hajó volt, hanem egy kolonizáló hadihajó.
2010. nov. 27. 13:06
 15/27 anonim ***** válasza:
Van itt értelme vitázni eme két nagytudású földökívüli-szakértővel vitázni?:D
2010. nov. 27. 13:09
 16/27 anonim ***** válasza:

am nekem van 1 csillagászati könyvem.

ott azt irja azért forró nagyon a Vénusz felszíne mert sűrű a légköre nem engedi a hőt az űrbe.

2010. nov. 27. 13:21
 17/27 anonim ***** válasza:
és gondolom ha Földön is olyan sűrű lenne a légkör és nem engedné ki a hőt ugyanolyan lenne a helyzet.
2010. nov. 27. 13:23
 18/27 anonim ***** válasza:
hopp elírtam nem sűrű hanem dús légköre van :)
2010. nov. 27. 14:25
 19/27 anonim válasza:
minidg is féltem, hogy kiszivárog ez a fontos információ... a kajhshjgdfd-népcsoport, a víz alól most biztos azt tervezgeti, h mesterséges androidos telefonokat küld fel a (népi nyelvükön nem véletlenül) nagy sajtnak neveztett bolygóra. az emberiség sajtkészlete veszájben!! ezt nyiltan kijelentehetem. ezt elk*rtuk, nem kicsit, nagyon. ezt csak almával(, ami természetesen az emberek manipulálására szolgálű),, és dióval(, ami az állatok eréstelenítő nelküli érzéstelen és gyors, egyben kegyetlen gyilkológépekké változtatására szolgál). én a mgyarország részecske-gyorsításon alapuló szigorúan titrkos fejlesztési project vezetője azonnal vörös-kód-os veszélyt hirdetek! a 16708-osztag bevetéshez készülj!...
2010. nov. 27. 17:30
 20/27 anonim ***** válasza:
91%
Uram! A 16708-os osztag vezetője jelentem, hogy az akció sikerrel járt! A vörös kódot megszüntettük azzal, hogy zöld festékkel lefestettük. Továbbá a holdat befestettük vörösre, és ráírtuk hogy Coca Cola. További parancsig az osztag a holdon összegyűjtött trunakátusokat, a kajhshjgdfd-népcsoportból megsüti, és holdi mintával körítve elfogyasztja!
2010. nov. 27. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!