A tudósok most akkor tévednek, vagy hazugsággal hitegetnek minket? Miért hazudnak nekünk?
Láttam, hogy mások hogy szokták, ezért gondoltam én is leírom az Igazságot.
A kormány és meg nem nevezhető szervek szándékosan elferdítik a kutatások eredményét a Holddal kapcsolatban, tudomásomra hozták ugyanis, hogy valójában sajtból van, még pontosabban itáliai parmezánból.
Mielőtt a sok rosszindulatú válaszoló belém kötne itt a bizonyíték:
Senkit sem kötelezek semmire, szeretem az embereket a természetet a pockokat, éppen ezért nem érdekel ha nem igaz amit írtok... DE ha nem hiszitek el az igazságot, az csak azt jelenti, mennyire nem értetek a témához. Ti nem szólhattok hozzá a kérdéshez.
Ismétlem, aki nem ért velem egyet, tehát nem ért a témához, az ne írjon!!!
12:39, ezt a kihalt civilizációt amire gondolsz, Trunakátusoknak hívták, ők voltak az univerzum egyik legbölcsebb népe. A Holdat eredetileg Csillagközi Rezervátumnak szánták, ezért is kellettek a mesterséges víztározók amit az előbb írtam.
Amikor menthetetlenül megpusztultak, a Fegyveres Fogascetek Farazeusa nevű menekítő hajón jöttek a földre, hogy az oceánjainkban és patakjainkban alapítsák újra társadalmukat.
am nekem van 1 csillagászati könyvem.
ott azt irja azért forró nagyon a Vénusz felszíne mert sűrű a légköre nem engedi a hőt az űrbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!