Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A tudósok most akkor tévednek,...

A tudósok most akkor tévednek, vagy hazugsággal hitegetnek minket? Miért hazudnak nekünk?

Figyelt kérdés

Láttam, hogy mások hogy szokták, ezért gondoltam én is leírom az Igazságot.

A kormány és meg nem nevezhető szervek szándékosan elferdítik a kutatások eredményét a Holddal kapcsolatban, tudomásomra hozták ugyanis, hogy valójában sajtból van, még pontosabban itáliai parmezánból.

Mielőtt a sok rosszindulatú válaszoló belém kötne itt a bizonyíték:

[link]

[link]

Senkit sem kötelezek semmire, szeretem az embereket a természetet a pockokat, éppen ezért nem érdekel ha nem igaz amit írtok... DE ha nem hiszitek el az igazságot, az csak azt jelenti, mennyire nem értetek a témához. Ti nem szólhattok hozzá a kérdéshez.

Ismétlem, aki nem ért velem egyet, tehát nem ért a témához, az ne írjon!!!

2010. nov. 27. 11:51
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
90%
omfg...:')
2010. nov. 27. 11:56
 2/27 anonim ***** válasza:
lol!
2010. nov. 27. 11:59
 3/27 anonim ***** válasza:
90%

Hhahahaha epic!

De most tényleg Józsi Bmeg, mondtam, hogy ne pofázd el, ez titok volt! Most hogy magyarázom ezt meg Baracknak, hogy kiszivárgott és nincs több ingyen sajt a pizzájára?!

2010. nov. 27. 12:06
 4/27 Réti bubuzér ***** válasza:
90%
Én nem értek veled egyet, mert nem parmezánból van, hanem ementáliból. Te nem látod a lyukakat rajta???? o_O
2010. nov. 27. 12:06
 5/27 anonim ***** válasza:
80%

erről alig alig tudhatunk a átlag birka nép meg csak azt látja maga előtt ami a politika nyög -.-

pl.: NASA titkolódzik mert már 2 hacker is betört hozzá és mind 2 írt 1 interjúban hogy olyat talált amin meglepődött.

lehet hogy van több hacker is de én eddig 2-ről tudok :)

meg szerintetek nincs államtitok? van csak a birka nép nem tudhat róla.

szóval nagy dolgokról a birka nép nem tudhat=birka nép hülyének nézi azokat akik valami olyat említenek amit nem láttak de van csak annyira birkák hogy nem tudják :)

2010. nov. 27. 12:14
 6/27 anonim ***** válasza:
91%

És azt tudtad, hogy a Jupiter igazából cigifüstből áll, amit az emberek kifújtak és ott felgyülemlett?

És azt, hogy a Vénuszon azért van pokolian meleg, mert Viva Kristóf oda szokott menni nyaralni?

És szerinted hová tűnt Elvis, hová tűnt Damon Hill?

XD

2010. nov. 27. 12:21
 7/27 A kérdező kommentje:
12:06, azok nem lyukak amit a Hold felszínén látsz, hanem mesterséges víztározók. A kormány már több mint 200 éve ott tenyészti az agytompításhoz szükséges drogokat, mert itt a Földön az emberiség megmentéséért dolgozó emberek láthatnák és megállíthatnák őket, ott viszont nincsenek törvények ezért azt tehetnek amit csak akarnak.
2010. nov. 27. 12:28
 8/27 anonim ***** válasza:
90%
A bizonyításhoz elég azt megmondanod, hogy honnan lett a sok tej amiből a sajt lett. Ha ez megvan akkor bizonyított az elméleted.
2010. nov. 27. 12:30
 9/27 anonim ***** válasza:
93%
Volt egy ősi civilizáció, akiknek a delfinek a földi leszármazottai. Nekik olyan fejlett volt a technológiájuk, hogy meg tudták fejni a nap végtelen energiakészletét. A sok naptejet összegyüjtötték a föld közelében, ahol oltóenzimeket fecskendeztek bele, a többit pedig elvégezte a természet. Tiszta sor.
2010. nov. 27. 12:39
 10/27 A kérdező kommentje:

12:21, amit innen a Földről cigifüstnek látunk, valójában a bolygó felét beborító krematórium-gyárak kibocsájtott füstje. A jupituszok bőrét szürke pigment alkotja, amit ha elégetsz, cukor szagú szürke füstté válik.

Ők nem dohányoznak, mert mindent ami káros volt az egészségre beszüntettek. Egyedül a borsó a kivétel, azt azért szüntették be, mert a neptuniták bőre zöld, és sértőnek érezték a jupituszok nyílt zöld evését.

Így tehát, bárki aki alkoholt, cigarettát, drogot vagy borsót próbál csempészni, megsérti az intergalaktikus törvényeket és ezért megölik.

Ugyanígy sajnos a politikai ellenállókat (úgy hívják magukat Éberek) is megsemmisitík a krematóriumokban, hogy energiát nyerjenek belőlük.

2010. nov. 27. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!