A tudósok most akkor tévednek, vagy hazugsággal hitegetnek minket? Miért hazudnak nekünk?
Láttam, hogy mások hogy szokták, ezért gondoltam én is leírom az Igazságot.
A kormány és meg nem nevezhető szervek szándékosan elferdítik a kutatások eredményét a Holddal kapcsolatban, tudomásomra hozták ugyanis, hogy valójában sajtból van, még pontosabban itáliai parmezánból.
Mielőtt a sok rosszindulatú válaszoló belém kötne itt a bizonyíték:
Senkit sem kötelezek semmire, szeretem az embereket a természetet a pockokat, éppen ezért nem érdekel ha nem igaz amit írtok... DE ha nem hiszitek el az igazságot, az csak azt jelenti, mennyire nem értetek a témához. Ti nem szólhattok hozzá a kérdéshez.
Ismétlem, aki nem ért velem egyet, tehát nem ért a témához, az ne írjon!!!
Hhahahaha epic!
De most tényleg Józsi Bmeg, mondtam, hogy ne pofázd el, ez titok volt! Most hogy magyarázom ezt meg Baracknak, hogy kiszivárgott és nincs több ingyen sajt a pizzájára?!
erről alig alig tudhatunk a átlag birka nép meg csak azt látja maga előtt ami a politika nyög -.-
pl.: NASA titkolódzik mert már 2 hacker is betört hozzá és mind 2 írt 1 interjúban hogy olyat talált amin meglepődött.
lehet hogy van több hacker is de én eddig 2-ről tudok :)
meg szerintetek nincs államtitok? van csak a birka nép nem tudhat róla.
szóval nagy dolgokról a birka nép nem tudhat=birka nép hülyének nézi azokat akik valami olyat említenek amit nem láttak de van csak annyira birkák hogy nem tudják :)
És azt tudtad, hogy a Jupiter igazából cigifüstből áll, amit az emberek kifújtak és ott felgyülemlett?
És azt, hogy a Vénuszon azért van pokolian meleg, mert Viva Kristóf oda szokott menni nyaralni?
És szerinted hová tűnt Elvis, hová tűnt Damon Hill?
XD
12:21, amit innen a Földről cigifüstnek látunk, valójában a bolygó felét beborító krematórium-gyárak kibocsájtott füstje. A jupituszok bőrét szürke pigment alkotja, amit ha elégetsz, cukor szagú szürke füstté válik.
Ők nem dohányoznak, mert mindent ami káros volt az egészségre beszüntettek. Egyedül a borsó a kivétel, azt azért szüntették be, mert a neptuniták bőre zöld, és sértőnek érezték a jupituszok nyílt zöld evését.
Így tehát, bárki aki alkoholt, cigarettát, drogot vagy borsót próbál csempészni, megsérti az intergalaktikus törvényeket és ezért megölik.
Ugyanígy sajnos a politikai ellenállókat (úgy hívják magukat Éberek) is megsemmisitík a krematóriumokban, hogy energiát nyerjenek belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!