A "WOW" jel ami az idegenektől érkezett szerintetek félelmetes?
A tudósok szerint az ürhajójuk hangja lehet ez és nem nekünk küldték, csak véletlenül fogtuk be a jelet.
http://www.youtube.com/watch?v=ZxrJlLgitnc&feature=related
és itt van maga a "WOW" signal akit érdekelne:
http://www.youtube.com/watch?v=f143-ak3q_Q&feature=related
Valóban olyan mint egy ürhajó és egész félelmetes.Szerintem nagy ürhajó lehetett azért kaphatta a "WOW" kifejezést.
Az idegenek köztünk, és nekik küldték a jelet?
Akkor miért nem valami gyorsabb módszert használtak?
Miért olyan módszerrel küldték ami 200 év alatt ér ide?
Amúgy amikor mi emberek küldtünk rádió jeleket az űrbe(Arecibói üzenet),olyan dolgokat "kódoltunk" ami számunkra magától értetődő hogy intelligens faj küldte. Lehet számukra ez volt ilyen adat. Ezeket senki ne vegye készpénznek, mint már írtam ezek feltételezések lehet hogy valami véletlen műve az egész.
Amúgy aki azt írta hogy okosabbak mint mi,ez nem igaz.
Egyszer azonos szinten kellett lenniük velünk.
Ha van földönkívüli élet az evolúció törvényei ugyanúgy rájuk is vonatkoznak, ugyanúgy az marad életben aki a körülményekhez minél jobban tud alkalmazkodni.
Ami biztos a jellel kapcsolatban:
-az űrből érkezett(és nem egy műhold meghibásodásából fakad)
-erős,keskenysávú rádiójel
-nem hasonlít pulzár által kibocsájtott jelre
star wars irója nyitott aggyal született és olyan volt neki mintha 200 éve élne.és a régi emlékeit leirta ami egy másik univerzumban játszodik.
én szerintem mindennek van vége ennek az univerzumnak is csak elég messze mert ismerünk vagy 10 bolgyot és van 38 .
gondolom az üzenet: Reccsent 1-et az űr xD
bocs muszáj volt elsütnöm xD
Szenthelyi Árpád. válasza:
Amúgy ez az üzenet nem 200 éve lett elküldve. Nem tudom honnan szedtétek ezt.
A jelet 1977.08.15-én észlelték és ez nem olyan mint egy sms-t küldenél a szomszéd utcába. Megállapították hogy kb. honnan küldhették (ha tudni akarod a Nyilas csillagkép felől) azt meg mindenki tudja hogy idő kell mire a-ból b-be ér, ez a 200 év csak becslés lehet hogy ennél sokkal több.
Érdekesség: ha felnézel az égre mindig a múltat látod, a Nap fénye csak 8 perc alatt ér el a földre.
Ez a reccsent egyet az űr tetszett :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!