Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 404 Mit tudsz a sziriuszi...

404 Mit tudsz a sziriuszi lényekről?

Figyelt kérdés

Volt egy olyan kérdésem hogy , 404 igaz hogy a plejádok eljönnek a földre segíteni a ciklust átvészelni, kedves 404 majd nézd meg a válaszomat rá és kérlek válaszolj a kérdéseimre :)

Mindenki válaszolhat aki tudja a választ. Kioktatásoktól kíméljetek meg. Meg hallgatok mindenkit és mindenkinek válaszolok ha van kérdés.

Előre is aki nem hisz benne vagy alap hülyeségnek butaságnak , vagy gyerekes felfogásnak nézi az ne is írjon ide köszönöm.

2010. nov. 6. 08:43
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Klasz örülök neki hogy érdekel a téma 404 . És örülök hogy írtál. Nem nagyon tudok mondani róluk semmit de bármi kérdésed van szívesen írok neked.
2010. nov. 7. 21:37
 22/33 A kérdező kommentje:

404 van valami kérdésed szívesen válaszolok neked.

A plejád videókat már nézted mert ha nem linkelem és meg nézheted ha gondolod meg hallgatnám róla a véleményedet is.

2010. nov. 8. 00:38
 23/33 anonim ***** válasza:
34%

Jézusom ennyi konzumidiótát egy helyen... Szerintem takarodjatok vissza "a lányok! a szájba élvezés alapdolog?" vagy "kecskével élek nemi életet... akkor most perverz vagyok?" szintű kérdésekhez és elmélkedjetek inkább azokon. A -10-es IQ-tokkal úgyse nagyon vagytok képesek magasabb röptű dolgokon filózni.

Amiről 404 beszél és ami az Alaje videóban is hallható az MIND IGAZ! Nem kitaláció, mert ugyan mi haszna származna belőle? Hiszen így is 90%-ban csak gúnyolódó és arrogáns visszajelzéseket kap. És pont ez a legnagyobb baj a homo sapiens sapiens-el, hogy ha egyszer valaki a pofájába meri mondani az igazságot, akkor inkább hazugságnak, ostobaságnak minősíti, mintsem szembe nézzen vele. Mert ha szembe néz vele rögtön összeomlik az a miliő, amit a rendszer felépített neki. ( és ami nem más, mint cukormázas felszín). Kb. 13 éves korom óta kapok információkat, üzenteket, jeleket a felsőbb énemtől. Fokozatosan vezetett rá az igazi valóságra, arra, hogy miért olyan a Föld amilyen, milyen erők birtokolják stb, megtanultam nem szemmel, hanem szívvel látni a világot. És mindig emlékeztet, ha szomorú vagyok vagy magányos, hogy mennyire vágytam (vágytunk) ebbe az élethelyzetbe születni és, hogy az emberi lények milyen csodálatosak egy felsőbb szférából nézve.

Szóval a Plejádokról annyit, hogy igen tényleg próbálnak segíteni nekünk. Mindig is próbáltak. Az, hogy mi nem fogtuk az adást az egyik másik dolog. Amiről Alaje beszél a videóiban az is egy lehetséges jövőkép. Ezt nagyon nehéz elmagyarázni. Én sem nagyon értem, de igazából az emberiség kollektív tudata alkotja meg a valóságot. (Ez egyénre lebontva is igaz), Tehát, ha valaki arra vágyik, hogy egy Magasan Fejlett Társadalom űrhajója menekítse őt meg, akkor a rezgése erre áll rá és magához vonzza. A gondolat teremtő ereje (lásd Titok c. könyv), de ha valaki arra vágyik, hogy itt a Földön vészelje át minden „idegen” behatás nélkül akkor így lesz. Sajnos a többségnek a természeti katasztrófákkal járó trauma fogja megadni a kezdő lökést. Szóval minden variáció lehetséges diator, amit az emberi elme elképzel. A sziriusziak is ugyanez a tészta. Ők is itt vannak velünk és segítenek. Ennek pedig az az egyszeri prózai oka , hogy részt vett mind a két „faj” az ember megalkotásában eonokkal ezelőtt. Igaza van 404-nek, hogy nem szabad beavatkozni semmilyen faj életébe és valóban igaz, hogy egyedül csak az ember tudja magát megmenti a kipusztulástól. De mivel a szíriusziak és plejádok is részt vettek a testünk megalkotásában, ezért úgy tekintenek ránk, mint a gyerekeikre ugyanis nagyon szeretnek minket, mert tudják, hogy az emberek alapvetően jók és megérdemlik azt, hogy éljenek. A sziriusziak különösen kötődnek a magyarokhoz (mint ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja )

„A Szíriusz környékén nem igazán kedvezőek a feltételek az élet létrejöttéhez. Amellett, hogy A/2-es színképtípusú forró, fehér csillag, aminek túl rövid az élettartama, még egy naptömegű fehér törpe is kering körülötte. Úgyhogy szíriuszi lények nincsenek, jobb, ha belenyugszol.”

Ezen jót szórakoztam. Te komolyan elhiszed még amit az iskolában tanulsz vagy amit a tudósok össze-vissza hazudnak? Egyébként a csillagászok már sztem 50 éve tudják, hogy léteznek különböző dimenziók, de ezt nyilván nem fogják a te orrodra kötni. A Vénuszon, a Marson és a többi bolygón is van élet. Minél magasabban fejlett érzelmileg, NEM TECHNIKAILAG egy társadalom (habár ezzel ált. együtt jár a kettő), annál magasabb dimenzióban léteznek. A 5. 6. 7. 8. … dimenziókat nem érzékeljük! Ahhoz túl alacsony szinten rezgünk. (Az emberiség eddig csak technikailag fejlődött, de érzelmileg nem) Egyébként egy egyszerű példa kedves kommentező. Az agyunk 6-7%-át használjuk. Akkor szerinted a minket körülvevő világ hány százalékát érzékeljük? Lehet tippelni…

Na mind1 szóval tudom, hogy majdnem mindenki el fog engem itt hordani mindenféle elmebeteg hülye barom állatnak, de már megszoktam. . Szóval mindent összevetve a hollywoodi sci-fi írók nem tudnak olyan történetet kitalálni, mint amilyenben mi valójában élünk. Ha eddig az volt a vágyad, hogy egy izgi sci-fi filmben akarsz szerepelni akkor tessék, meg is kaptad, mert alaposan benne vagyunk a sűrűjében.

2010. nov. 15. 18:23
 24/33 anonim ***** válasza:
Utolsó: jobb, ha kezelteted magad, a környezeted is értékelni fogja.
2010. nov. 15. 18:43
 25/33 A kérdező kommentje:
most nincs időm elolvasni de majd elolvasom köszönöm a válaszod. És a csúnya megjegyzéseket mellőzed mert ezért le törölhetnek.
2010. nov. 15. 18:52
 26/33 anonim ***** válasza:
A kedves válaszadóidat se törölték le pedig ők aztán provokálnak és gúnyolódnak rajtad rendesen és állítólag ez is tilos. Én a helyedben már rég el küldtem volna őket az üzletszerű kéjelgést folytató jó anyjukba.
2010. nov. 15. 19:10
 27/33 A kérdező kommentje:
aham ahogy mondtam elolvasom és el is olvastam, nem hordalak el hülyének szerintem igazad van igaz találtam egy két ellen mondást de ezekbe nem mennék bele. Véleményed szerint akkor a siriusiak most léteznek vagy sem? Más dologról meg közelítve a dolgokat szerinted a plejádok mikor érnek ide a földre? És hát többségében olyanokat mondtál amiket már én is tudok de klassz választ adtál szerintem és megy a zöld, hát várom válaszodat.
2010. nov. 15. 21:31
 28/33 anonim ***** válasza:
57%

Kedves Diator!

Ezek szerint nem teljesen értetted meg, amit írtam. Hát persze, hogy léteznek! Hiszen tudod, hogy a rovás írást tőlük vették át az őseink. És még sok minden mást is. A nyelvünkre sem véletlenül csodálkoznak rá a világban.

A plejádok IS már a kezdetektől fogva itt vannak velünk, mint ahogy azt az előző válaszomban is leírtam. Az emberiség már réges régen kipusztította volna saját magát, ha a minket figyelemmel kísérő pozitív lények nem segítenek rajtunk. (pl: a tengerből való töménytelen hulladék kiemelése, levegő tisztítása, nukleáris anyagok megsemmítése stb.) És gondolod, hogy egy MFT-nek akármikor is gondot jelent a távolság?! Hiszen asztráltestben te is akármikor körbeutazhatod az Univerzumot és megfigyelheted hogyan élnek különböző civilizációk. Az űrhajóik merkaba technikával működnek. Természetesen nincs szükségük üzemanyagra. De ezt is tudod :). Én sem tudom pontosan, de szerintem vannak az Univerzumban különböző féregjáratok (feketelyukak), amiken keresztül közlekedni tudnak.(De valaki javítson ki, ha máshogy tudja!) És nem a fénynek a legnagyobb a terjedési sebessége, tehát az az elmélet eleve megbukik, hogy több millió évbe kerül nekik ideérni. És különben sem kell fizikailag itt lenniük ahhoz, hogy kapcsolatot tudjanak létesíteni velünk.

A Föld körül most így is több millió faj űrhajója állomásozik, ugyanis az Univerzumban (és ki tudja még azon is túl) mindenki arra kíváncsi, hogy az emberi faj hogyan

vészeli át a dimenzióváltást.

2010. nov. 16. 17:23
 29/33 A kérdező kommentje:
A plejádok féreg lyukakon közlekednek ha jól tudom, de viszont az jól tudom hogy 7 óra nekik az út a ő bolygolyukról a mienkre , 500 fényévet 7 óra alatt képesek meg tenni akár melyik nap ide jöhetnek amikor csak akarnak.
2010. nov. 16. 22:31
 30/33 anonim ***** válasza:
Akkor viszont nem értem a kérdést...
2010. nov. 18. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!