404 Mit tudsz a sziriuszi lényekről?
Volt egy olyan kérdésem hogy , 404 igaz hogy a plejádok eljönnek a földre segíteni a ciklust átvészelni, kedves 404 majd nézd meg a válaszomat rá és kérlek válaszolj a kérdéseimre :)
Mindenki válaszolhat aki tudja a választ. Kioktatásoktól kíméljetek meg. Meg hallgatok mindenkit és mindenkinek válaszolok ha van kérdés.
Előre is aki nem hisz benne vagy alap hülyeségnek butaságnak , vagy gyerekes felfogásnak nézi az ne is írjon ide köszönöm.
én a linket nem vágom xD ez a kék lófsz bssza a szemem xD amugy sem olvastam volna végig 2 bekezdést elolvaztam és elis aludtam-.- lehet hogy ilyen unalmasak az ufók?XD
ha tényleg olyan okosak miért a leghülyébbeket viszik el?
Hu Ha köszönöm a válaszokat meg lepet hogy ilyen sokat tudtok ezekről a lényekről :) Én még keveset tudok mert eddig amit talán már mondtam is hogy én a plejádokkal foglalkoztam eddig.
Amit még nem mondtam de érdekel mindenki véleménye. 8 éves koromban tatabányán egyedül voltam otthon első emeleti lakásban és egy ember alakú személy állt ott előttem amikor beléptem a szobába , ez az emberi alaknak nem volt semmilyen jellemzője a Humanhoz csak annyi hogy emberi alakja volt, na szóval a testét szabályosan tűz borította meleget nem adott a teste és nem is adott fényt, csak narancssárga lángok borították a testét. kb 4-5 fejjel volt nálam magasabb hiszen még csak 8 éves voltam és emlékszem hogy nagyobb volt nálam . Még részletek hogy előtte álltam megdermedve a félelemtől. És fényes nappal volt , ezért is lehet hogy adott ki magából fényt csak nappal ezt nem lehetett látni ezért nem is tudom, de azt tudom hogy ott volt előtte álltam lángolt ő nem mozgott én se, és utána én meg téve az első lépést elfutottam , soha nem felejtem el.
Ha valaki tud mondani ehhez a dologhoz valamit szívesen várom , tudom hogy igaz volt amit láttam és érdekesnek véltem hogy ott a város szélén lévő többen első emeleten ott valami amit nem tudom hogy mi vagy ki lehetett, amikor vissza mentem 1 órára rá kb akkor már nem volt ott semmi de talán nem is egy óra volt csak 10 perc, kicsi voltam nem emlékszem menyi idő de azt tudom hogy amikor felidézem akkor tudom hogy nem lehetett sok idő. Ettől a dolog óta foglalkozok a témával kis korom óta. Még annyi hogy akkoriban ott még 100 méterre a több házaktól egy üres vidék volt , nem volt ott semmi csak dombok sima vidék füves területek, nem is olyan rág talán 2-3 hónappal jártunk arra és hatalmas nagy gyárak cégek telepedtek oda. Hát röviden ennyi.
Nem nem volt ott semmi eltűnt mint ha nem is lett volna ott, tudom hülyeségnek tarthatják sok kébzelett szüleményeinek de tudom hogy nem volt az , egy lángoló ember ott állt előttem 8 éves koromban, Majd bexartam anyíra meg dermettem előtte meg mozdulni sem tudtam ez olyan lehetett mint ha egy Szibériai Tigris előtt állnál akinek pont a szemébe nézzel és ráadászl 1 méter távolság sincs köztettek. nem tudom medig álltam előtte de nem mozdult meg és utána elfutottam ki a házból az utcára..
nem tudom milyen lény lehetett ,erre várom a választ , igaz a plejádokra gondolok de nem tudom hogy a plejádok hogy néznek ki, hogy néznek ki a plejádok?
Tudom próbálok leszokni de nem megy, de olyan jóó mindig UFOKAL harcolok és néha legyözöm őket amikor legyöznek akkor egy sikátorban ébredek egy sörrel a kezemben ez mért van,,
Am ezeket a dolgokat olvastam nem én találtam ki. utolsó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!