Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek mi lesz az első...

Szerintetek mi lesz az első tényleges földönkívüli életet bizonyító dolog, amit találnak?

Figyelt kérdés

nov. 13. 16:14
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
25%
10 az van itt is bőven 😂
nov. 13. 22:01
 12/48 A kérdező kommentje:

11. Itt is van(szerintem sokszor ugyanazok), de itt ellensúlyozza a jobb közösség.

Emberibb a hangulat.

nov. 13. 22:04
 13/48 anonim ***** válasza:
85%
Értem, hát ezt én is így látom, hogyha arra gondolsz, hogy materialisták, és idegesen reagálnak, hogyha meglátnak akárcsak egy határeset kérdést, vagy szerintük oda nem illő hozzászólást.
nov. 13. 22:04
 14/48 anonim ***** válasza:
69%
Én a 10-es hozzászólásodra reagáltam.
nov. 13. 22:05
 15/48 A kérdező kommentje:

13. Az is. Pedig sok dologgal foglalkoznak tudományos berkekben is, amiről ők nem akarnak hallani. Kicsit olyan, mint amikor anno az evolúciós elméletet sem akarta elfogadni a tudományos közösség.

Ezért én még abban sem vagyok biztos, hogy mind materialisták.

Inkább csak szemellenzősök. A viselkedésük mögött meg nem tudom mi van ténylegesen. :(

A világ viszont szerencsére egyre nyitottabb lesz, a tudományos része is.

nov. 13. 22:13
 16/48 anonim ***** válasza:
60%
Az, ha megtalálják nálam az eltörött extrudert, ami miatt nem tudtam elrepülni.
nov. 14. 01:44
 17/48 Csomorkány ***** válasza:
40%
Jó a kérdés, gratula :-) Két rossz válasz bukkan föl gyakran a sajtóban. Az egyik, ha vizet találnak a Marson. A víz ugye egy egyszerű vegyület, tényleg bárhol előfordul, dehát nem él. A másik rossz válasz, hogy ha élő sejteket találnak az esetleges vízben. Jó, az nyilván egy óriási lépés volna, de bizonyítani kell, hogy nem a Földről került oda, tehát pl. hogy tök más elven működik, mint a földi baktériumok.
nov. 14. 06:42
 18/48 anonim ***** válasza:
64%
Semmi.
nov. 14. 07:11
 19/48 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem az oxigén a légkörben. Azt ráadásul innen is látjuk (jó esetben).
nov. 14. 21:17
 20/48 anonim ***** válasza:
79%
Az élethez sem víz, sem oxigén nem kell. Az élet lehet fluor alapú légkörben és lehet szilícium alapú. Az élet nem négy-végtagú, vagy agyaras, két lábon járó, vagy tollas lény lehet. Lehet mikroba, moha, zuzmó, baktérium, és olyan létforma is, amire szavunk sincs.
nov. 15. 00:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!