Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek mi lesz az első...

Szerintetek mi lesz az első tényleges földönkívüli életet bizonyító dolog, amit találnak?

Figyelt kérdés

tegnap 16:14
A kérdező szavazást indított:
földönívüli fosszília
élő baktériumok vagy egysejtű élet
bonyolult, többsejtű lények
elhagyatott földönkívüli architektúra
egy űrhajó roncsai, maradványai
földönkívüli rádiójelek vagy másfél kommunikáció közöttük, amit véletlenül fogunk
egy ma is aktív űrhajó vagy architektúra érzékelése
valódi kapcsolatfelvételi kísérlet/üzennek nekünk
egy invázió, Föld elpusztításására vagy kolonizására tett kísérlet
valami más, leírom:
11 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
36%

Vagy fosszília, vagy egysejtűek.

Igazából már így is van nem kevés potenciális lakott bolygó a naprendszerünkben. A Vénusz is mutat gyanús jeleket, de pl az Európa holdon is vannak ígéretes lehetőségek. Meg még egy halom másik holdon.

De ehhez oda kell menni és megvizsgálni, mert az önmagában nem elég, hogy a légkörben olyan elemek vannak amit eddig csak élőlény jelenlétében tapasztaltunk. Ebből van már egy halom, de ez nem áll elég erős lábakon.

tegnap 16:42
 2/18 anonim ***** válasza:
54%
Kiváncsi lennék a Vénuszon milyen életforma alakulhatna ki 😂
tegnap 18:37
 3/18 A kérdező kommentje:

Szerintem a naprendszerben a következő égitesteken van/volt/lesz élet:

Vénusz

Föld

Mars

Europa

Enceladus

Titán (ott szerintem az első nagyon másfajta életet lelik meg, mivel annyira hideg van, hogy a víz helyett folyékony metánban meg etánban kell megoldani a biokémiai reakciókat)

tegnap 18:41
 4/18 A kérdező kommentje:

2. igazából azt teorizálják, hogy a légkörének a felső részében lehetnek élőlények

ha jól tudom pont emiatt fognak majd küldeni oda egy szondát, mert amúgy nem pazarolnák rá a forrásokat, de biztató jeleit találták a vénuszi életnek

tegnap 18:43
 5/18 A kérdező kommentje:
tegnap 18:47
 6/18 magyarul csipsz (o_o ) válasza:
81%
Valamilyen értelmes életre utaló tárgy, ami elég ellenálló ahhoz, hogy kibírja az űr viszontagságos körülményeit és még észlelhető is legyen.
tegnap 19:40
 7/18 anonim ***** válasza:
61%
Ez a kérdés a tudomány kategóriában is simán elfért volna, bár itt sincs rossz helyen, tehát határeset.
tegnap 21:28
 8/18 anonim ***** válasza:
Ha a naprendszerben lenne fejlett élet azt már megtalálták volna. Max mikroorganizmusok lehetnek
tegnap 21:33
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
A Marson még egyszerűbb növények is zöldellnek itt-ott, valamint kisebb állatok is felbukkannak néha a felszín alól.
tegnap 21:44
 10/18 A kérdező kommentje:
7. Inkább ide írtam, mert a tudomány kategória a látogatói miatt nem szimpatikus. Nem szeretem a hisztérikus, toxikus embereket.
tegnap 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!