Láttátok már ufót ?
Figyelt kérdés
Engem tegnap éjjel elraboltak 4en nagyon megilyedtem. Ma 1-2 óra körül hoztak vissza.nov. 2. 16:13
31/45 anonim válasza:
Augusztusban hajnalban melóba menet narancssárga fényt láttam az égen. Áh mondom kel a nap de aztán hamar rájöttem hogy epp a másik felén van ez a fény. Néztem és annyit láttam hogy elkezdett egyenesen mozogni hirtelen nagyon világos fénye lett és mint a legtöbb ilyen észlelés esetén ez is eltűnt villámgyorsan. Szerintem ufo lehetett. Emberi jármű ilyet nem tud csinálni. És ezt látta haver is 20km-rel arrébb.
32/45 A kérdező kommentje:
#30 hoppá a papa kiosztott 😂😂
nov. 3. 12:41
33/45 anonim válasza:
Télleg nagyon ökör vagy kérdező, eddig védtelek, de egy suttyó vagy
34/45 anonim válasza:
Én is láttam már ufót.
Nem is egyszer.
Ez van!
Tessék engem is nyugodtan le lehet pontozni az igazságért!
Sőt!
Úgy vélem, hogy a közeljövőben mindenki szembesülni fog a létezésükkel.
De szívből kívánom, hogy ebben ne legyen igazam..!
35/45 anonim válasza:
#34 nem véletlen kezdtek eskü alatt vallani erről amerikai pilóták, katonák stb. Lassan itt az ideje hogy nyilvánosan elismerjék az idegenek létezését és ittlétüket. Azért adagolják szépen apránként nekünk ezeket.
36/45 A kérdező kommentje:
#33 ha nincs humorérzéked nem kell ide irkalni. A télleg az meg tényleg!
nov. 3. 13:26
37/45 A kérdező kommentje:
Viccből íródott a kérdés de lehet hogy tényleg léteznek. Nem kell feltétlen hisztizni
nov. 3. 13:27
38/45 anonim válasza:
Inkább gyújtsad a fingjaid öngyújtóval kérdező, ahogy szoktad, ha viccelni akarsz.
Szerintem az a szintű humor a tied!
39/45 A kérdező kommentje:
Mi az hogy gyújtsam a fingjaim ? 😂😂
nov. 3. 13:43
40/45 anonim válasza:
Nem az a te szinted kérdező? Ami neked vicces? Szerintem muris es nekedvaló móka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!