Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Láttátok már ufót ?

Láttátok már ufót ?

Figyelt kérdés
Engem tegnap éjjel elraboltak 4en nagyon megilyedtem. Ma 1-2 óra körül hoztak vissza.

#idegen #UFO #rablás #Ilyesztő sztori
nov. 2. 16:13
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
63%
Reggel fajt a segged? Lehet megszondaztak
nov. 2. 19:07
 12/45 anonim ***** válasza:
84%

Igen, láttam. Állt az erdő felett, mi szemben lakunk az erdővel, anyám nézte kukkerrel, kiderült már sok ilyet látott. Én is megnéztem. Este volt, nyár. Kukkerrel néztem, megállt egy helyben a levegőben. Csak a fényeket láttam alatta, zöld és piros lámpák pislogtak. A zöld nagyon szép élénkzöld volt de mattabb, nem sugározta a fényt, egyszerűen világított. A piros fény is pislákolt. Végül meguntam es bementem, kb 3 -5 perc után. Utána kb 10 perc után kimentem megint, még ott volt.

Megint bementem. Mire kijöttem megint eltűnt. Még arra se vettem a fáradtságot a hulye fejemmel, hogy lefotózzam.

nov. 2. 20:31
 13/45 A kérdező kommentje:
# 4 én a Viktor vagyok
nov. 2. 20:42
 14/45 A kérdező kommentje:
#9 most mert mondod ?
nov. 2. 20:42
 15/45 A kérdező kommentje:
#11 ok tanultak tőlem
nov. 2. 20:43
 16/45 anonim ***** válasza:
29%

A 9-es vagyok, egyszerűen érthetetlen, hogy miért kellett lepontozni, amit írtam. Teljesen biztos nyilván nem lehetek benne, de nagyon valószínű, hogy a kérdező ezt csak kitalálta. Erre utal az is, hogy a többség csak idétlenkedik, mert nyilván sejthető, hogy a kérdező nem mond igazat. Akkor legalább engem nem kéne lepontozni, nem? Mert akik idétlenkednek itt, azok egyértelmű, hogy azért teszik ezt, mert ők is sejtik, hogy ez a kérdés kitaláció! De én legalább nem hülyéskedek itt, mert ez nem a humor kategória.

Még jó, hogy legalább páran, épphogy csak páran komolyan vették a kérdést, és leírták a rendkívüli élményeiket.

nov. 2. 20:46
 17/45 anonim ***** válasza:
75%
Na, eltűnt a kilences, amit írtam, most már mindegy.
nov. 2. 20:49
 18/45 anonim ***** válasza:
63%
Én sem tudom ki pontoz le mindenkit
nov. 2. 20:51
 19/45 anonim ***** válasza:
69%

16 os, hogy lehet ez a kérdés kitaláció? Melyik része kitaláció? Nem állít semmit! Kérdez! Amire joga van ezen az oldalon!

Te tényleg máklevet ittál gyerekkorodban? Gondoltam mondsz egy hulyeseget es megelégszel, de nem, most már kibővíted!

Egyszerűen döbbenet, en nem a kérdést kifogásolom, hanem az ilyen hozzászólókat mint te, akik folyton kiáltják, hogy kamu!

En is ezt kaptam a kerdeseim alá!

Sajnos! Hogy téged nem törölnek innen ez a fájdalmas!

nov. 2. 21:03
 20/45 A kérdező kommentje:
Aki nem hiszi előbb utóbb öt is elviszik és meglátja a saját szemével!
nov. 2. 21:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!