Láttátok már ufót ?
Figyelt kérdés
Engem tegnap éjjel elraboltak 4en nagyon megilyedtem. Ma 1-2 óra körül hoztak vissza.nov. 2. 16:13
21/45 anonim válasza:
19 Amit a kérdés alatt ír, az bizony állítás, amit nagyon valószínű, hogy kitalált! A kérdéssel semmi bajom nincsen, csak sajnos alá írta azt a két mondatot is!
Én jobb szó híján "ufó-hívő" vagyok, és az ilyen állítások lejáratják ezt a témát!
22/45 anonim válasza:
Kulcsszavakat írt, nem állítást! Kérlek hagyd abba ezt a gyakorizást!
23/45 anonim válasza:
Két mondatot írt a kérdés alá, te hogy nem látod ezt?
24/45 anonim válasza:
Te nem érted mi az, az a kulcsszavak helye. Azt jelezte ezzel, hogy ilyen történeteket akar hallani. Nem hiába mondják, hogy nem elég hogy hulye vagy, dudálsz is!
25/45 anonim válasza:
Tehát nem hagyod magad apám! Nem lehet kilőni. Nyomod es nyomod!
26/45 A kérdező kommentje:
Ebből jó nagy vita lett 😀😀😀
nov. 2. 23:06
27/45 anonim válasza:
"Engem tegnap éjjel elraboltak 4en nagyon megilyedtem. Ma 1-2 óra körül hoztak vissza."
Szerintem erről a sorról beszélgettek
28/45 A kérdező kommentje:
Jó de meg azt is elszeretném mondani, hogy az “ilyedtemet” is poénból írtam le így. (Tudom, hogy helyesen ijedtem )
nov. 2. 23:43
29/45 anonim válasza:
#27 Igen, pontosan erről beszélgetnénk, csak ő valamilyen rejtélyes okból kifolyólag nem képes észrevenni. Gondolom nincsen baj a látásával, kiveri a szemeit ez a két mondat, mégis engem cseszeget ez a normálatlan.
30/45 anonim válasza:
Hát mit mondjak kérdező, nagyon muris vagy, mint a temető éjszaka. Feltettél egy kérdést, viccből. A többi valaszadó se normális de te se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!