Têged meggyőznek az UFÓ tagadók érvei?
Nincsenek "UFÓ-tagadók".
Ó betűvel sem.
Picit megfordítottad a dolgot.
Az általános vélemény, hogy még senki sem találkozott földönkívüliekkel, de nincs kizárva hogy van élet a földön kívül is, "bizonyítékokkal" inkább a hívők szoktak érvelni. És ebben a témában konkrét bizonyítékra Én nem nagyon emlékszem. Mindig ott van ott is a "lehet", "valószínűleg", s.t.b.
A realisták szerintem csak azt nem hajlandók elfogadni, amikor egy hívő azt mondja:
- UFO-k vannak. (UFO: sic!) Mert én azt mondom és kész. Mert titkolja a háttérhatalom. Akkora titok, hogy előttem nem titok. Biztos.
De ha lenne bármi reális bizonyíték, a realista elfogadná, hiszen ez a reális gondolkodás lényege.
Bizonyítékot kérünk csak, ködszurkálásnak semmi értelme.
Paranoid téveszmék nem bizonyíték.
Ebbe a körbe tartozik minden olyan tárgyi anyag is, amibe csak belelátnak kitalációkat laikusok, de valójában semmit nem ér.
"Nagyon valószínű, hogy egyedül vagyunk az Univerzumban"
"Sokkal kisebb eséllyel alakulhat ki az élet, mint eddig hittük"
"A ChatGPT válaszolt, egyedül vagyunk-e az univerzumban"
Ez nagyon alacsony szintű gyerekes válasz, hiszen a tartalmat magad is ellenőrizheted, ha megkérdezed a ChatGPT-t.
Ráadásul egy szóval sem állítottam, hogy bizonyítékot linkeltem volna, hol olvastál ilyet? Értelmezési zavar lehet a háttérben.
Ezek csak tartalmak, amin elgondolkodhat egy hívő (ha lenne neki mivel), vagy épp a realista is. De nem bizonyíték semmire.
Vagy ban az a verzió is hogy régóta járkálnak időutazók, ez esetben szerintem semmivel sem másabbak, mint bármelyik turista.
Nem fogják azt mondani, hogy :
" Hello, a jövőből jöttem, mi újság?"
Mert akkor könnyen úgy végeznék mint Bruce Willis a 12 Majomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!