A földönívüliek óvnak meg minket csak a nukleáris katasztrófától?
Olvasd el a linkelt témában:
Vagy az izraeli űrügynökség feje is bla bla?
10 kérdés és válasz Paul Hellyer „magas szintű ufóbejelentéséről”
--------------------------
Nem minden idős ember lesz paranoid és/vagy skizofrén, nyilvánvalóan. De ismert jelenség sajnos, amire a pandémia is jól rávilágított, hogy többen akár tudományos karriert is befutnak, míg egyszer kiütközik rajtuk ilyen betegség, illetve addig jól titkolták.
De egyszer nem bírják tovább, elkezdenek kitalációkat, álhíreket terjeszteni. A tudományos ekkor kiközösíti és sajnálják is, de vállalhatatlan teóriákkal nem lehet mit kezdeni.
Én magam is ismerek eseteket, hidd el, tökéletes őszinteséggel adja elő, hogy ébredés után* bemutatkozott neki három "UFO" (sic!), sorolja még a nevüket is. Én meg látom az orvosi papírját.
--------------------------
*Tipikus időskori skizofrén tünet, ébredés után nagyon nehezen tér magához, zavaros minden, látomásai vannak, az egyetlen mellette lévő segítő személyt is több emberként érzékeli.
Például kimégy a szobából, utána vissza, az már egy másik ember szerinte. Pedig felismer, de mégse megy a fejébe, hogy hová lett a másik ápoló? (Csak az érzékeltetés kedvéért.)
Az hogy hány éves, nem tesz semmit.
Nézd meg Sorost, Buffetet.
Nem jelenti azt, hogy leépül az agyuk.
Ne feledjük, hogy a szkeptikusok világa összeomlóban. Sorra cáfolódnak meg hitrendszerük alapjai, ezért kapálóznak annyira és próbálják elhallgattatni a tanúkat. Két imájuk közt a Morganucodon bálványuk előtt is attól rettegnek, hogy mikor áll elő egy olyan beavatott, magasrangú személy az igazsággal, ami újabb szöget ver szkepticizmusuk koporsójába.
Szerintük valaki drogos vagy túl idős, ha szemtanúvá válik. De egyre kevesebben veszik be a tereléseiket és hazugságaikat.
14
“ Szerintük valaki drogos vagy túl idős, ha szemtanúvá válik. De egyre kevesebben veszik be a tereléseiket és hazugságaikat.”
Igen. Ezt egy pár emberrel megtehetik. De ha tömegesen állítják ugyanazt (mint ahogy nemrég elkezdődött) akkor majd nem fognak tudni mit tenni.
Egy újabb amerikai visszavonult ezredes, Karl E.Nell “bolondult meg” és nem tudja miről beszél. Pedig ránézésre még nincs 70 sem. Nagyon nagyon fura.
Kifordítva fogják fel ezt is a paranoidok.
David Grusch indította ezt el (egy bolond elég volt hozzá), hogy vérszemet kaptak a konteósok, meg amúgy is hajlamosak erre Amerikában.
Lement a pandémia, ahhoz is kapcsolódott sok álhír és hülyeség, most ezt kapták fel.
De az un. szkeptikusoknak ez nem olyan rossz hír, hogy jobban ráfekszik a NASA is, rá fognak erre fázni a vakhívők, mert nyilván nem lesz semmi bizonyíték az idegen lényekre és akkor nincs miről beszélni.
Akik a fizikai világban élnek, nem hisztiből tagadják az idegenek létezését, csak bizonyítsa be bárki, én is elhinném.
De nincs semmi bizonyíték és minden józan ész, fizikai tudás ellene szól.
Meg a másik, a megfigyelhető paranoid / skizoid gondolkodási minták, még nagyobb gond. Nekik, a hívőknek.
A fizikusok nem látnak lényeket, szellemeket, nekik nincs bajuk.
Tudatlan emberek, laikusok fantáziálnak mindenféle hülyeségeket.
17
Nem érted, hogy van bizonyíték csak nem nyilvános?
Téged beenegednek például a vatikáni irattárba?
Szerintem megismerhetted az én álláspontomat: a paranoidok ezeket csak beképzelik, nem életszerű.
Hidd el, elég jól ismerem a konteós gondolkodásmódot, ez egy gyógyíthatatlan nyavalya, ami születéstől kódolt, korral csak romolhat az állapot, jobb esetben stagnál.
Már maga a tény, hogy valakik ilyen hülyeségekkel töltik az idejüket, ilyen üldözési mániás gondolatokra izgulnak, nincs jobb dolga valakinek az életében, magáért beszél.
Biztosan nincs értelme, hogy nekem magyarázz, kár a szóért.
#19 Ami azt illeti, annak sincs értelme, hogy itt vagy ebben a kategóriában. Nagyon izzadtságszagú, erőltetett állandóan ezzel a mentális betegség témával jönni, sőt, már szánalmas is.
Kérdező, igazad van, meg a 14-es hozzászólónak is. Annyit azonban hozzáteszek a kérdés témáját illetően, hogy véleményem szerint az ilyen témájú kérdések mindkét kategóriában jó helyen vannak. Egyfelől maradhatna a tudományban, viszont mivel ez a jelenség részben túlmutat a fizikai világon, itt is jó helyen van. Az ezotériát is meg a tudományt is sokkal tágabban kellene értelmezni az embereknek, kivéve azokat, akik ezzel már tisztában vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!