Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 10000 éves barlangrajzok...

10000 éves barlangrajzok Indiában ami földönkívüli lényeket és űrhajókat ábrazol.Már akkoriban is megpróbálták az emberek ezeket a találkozásokat valahogy megörökíteni?

Figyelt kérdés
[link]
máj. 28. 19:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
79%

#8 Attól, hogy valamit hivatalosan nem fogadnak el hitelesnek, vagy netalán elhallgatnak, attól még lehet hiteles.

#10 Hát persze, hogyha valaki olyasmit vall be vagy ismer el, amivel nem értesz egyet, az biztosan hazudik. Érdekes hozzáállás. Ettől függetlenül sajnos valóban sokat hazudnak a mindenkori hatalom képviselői.

Viszont ha már megemlítetted a hazai politikai helyzetet is, hát ezekben a migráns meg háború témákban véleményem szerint pont nem riogatnak, hanem a valóságot mondják el, maximum egy kicsit kiszínezik az információkat, a tényeket a saját érdekükben. Hozzáteszem, hogy én

nem vagyok egyik pártnak sem a híve.

Kérdező, igazad van, amiket írtál, azok a dolgok egybevágnak, és önmagukért beszélnek.

Kérdező, igazad van, ezek a dolgok egybevágnak.

Kérdező

máj. 30. 23:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok, természetesen a végét csak egyszer akartam leírni, csak a beírásnál nem tudtam rendesen gördíteni a hozzászólás mezőt, és muszáj voltam úgy kiírni, illetve elküldeni a hozzászólást, mert a felesleges dolgokat nem tudtam kitörölni a végéről.
máj. 30. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!