Mennyire hitelesek a földönkívüli kontaktok? Neked kik a kedvenceid?
#földönkívüli #kapcsolat #UFO #kapcsolat az idegenekkel #kontakták #idegen kapcsolatok #ufó kapcsolatok #ufó találkozások
2017. dec. 10. 21:32
1/8 anonim válasza:
Abszolút hitelesek. Gyurcsány a kedvencem!
3/8 anonim válasza:
2000 éve valaki betépve elkezdett írni egy sztorit beszélő kígyókról, lángoló bokrokról, terhes szüzekről és vízen járó férfiakról. Ez a sztori azóta világvallás lett, az egyik legnagyobb üzlet és a nyilvános tagadása bűnnek számít.
Földönkívüliek létezése sokkal valószínűbb, de valódi, megkérdőjelezhetetlen, kézzel fogható bizonyíték arra sincs. Ettől függetlenül érdemes jegyezgetni az ilyen mindenféle típusú találkozásokat, 1000 év múlva ez lehet a következő világvallás.
6/8 anonim válasza:
Nekem egy volt szomszédom mondta hogy ő kontakt személy. Elmondta hogy ő különleges és az idegenek egy ritka dihidrogén-monoxid nevű anyaggal kezelik és emiatt egy eljövő katasztrófát csak ő fog túlélni és mi nem. Ezeket teljesen komolyan mondta.
7/8 anonim válasza:
Szerintem hitelesek én is taliztam eggyel.: https://www.youtube.com/watch?v=gK2UPyoxhgI
8/8 anonim válasza:
Az hagyján de én még az ufonautát is láttam aki vezette ezt az ufót:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!