Földönkívülik fogócskáztak a tetőn! Szeptikuskák, erre varrjatok gombot!?
Mint az látható a linkelt videón 2 földönkívüli idegen lény játszadozott egy tetőn!
Erre varrjon akárki gombot!
Hogy egy ismerősömet idézzem (nem mágikus módon kedves ezoterikusok!) akit megkérdeztek hogy hova megy mikor alva járva mászkált a szobában:
- Ha a többiek át tudják ugorni, akkor én is!
Szóval ha kapok gombot, cérnát és tűt, akkor én gombot varrok azokra a pulykának álcázott idegenekre!
Nem tudom mi folyik mostanában ufószinten, de nem elég hogy a galaxis másik feléből hülye ufógyerekek jönnek ide hogy a háztetőn rohangáljanak, de - egy másik kérdésben tárgyalják a fórumon - még hüllőarcot is csempésznek a Mars felszínére, meghamisítva ezzel a Marson található múltunkat!
Te jó Xenu, lehet hogy már le lettünk igázva csak nem vettük észre?!! Az idegenek már itt vannak családostul és már az idegen szobrainkhoz is hozzányúlnak!!
SzKeptikus vagyok, ezért hitetlen.
Nem vagyok viszont szeptikus, azaz fertőző, ezért most nem varrok gombot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!